Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nulka888

NIERZETELNY FOTOGRAF

Polecane posty

Go艣膰 Nulka888

Witajcie, ju偶 jeste艣my po. Wszystko przesz艂o nasze naj艣mielsze marzenia. Wszystko - poza jednym. FOTOGRAF nasz okaza艂 si臋 oszustem. Chcia艂abym przestrzec inne pary przed t膮 osob膮 i zastanawiam si臋 jak to zrobi膰. Og艂oszenie w lokalnej gazecie (on jest z Bielska -Bia艂ej), informacja rozes艂ana do konkurencji.... Mo偶e kto艣 mi doradzi, co mo偶emy zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anka___
co takiego zrobil? jak przeskrobal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nulka888
Mo偶e raczej czego nie zrobi艂 :-). Jako 偶e by艂a to nam obca osoba, zrobili艣my pr贸bn膮 sesj臋 przed weselem i przekonali艣my si臋, 偶e robi 艣liczne zdj臋cia. Potem okaza艂o si臋, 偶e zdj臋cia s膮 pi臋kne, ale musi si臋 stara膰. Totalnie odpu艣ci艂. Pope艂ni艂 mn贸stwo b艂臋d贸w, kt贸rych profesjonalista nie powinien si臋 dopu艣ci膰. Np. wszystkie zdj臋cia ze sk艂adania nam 偶ycze艅 wygl膮daj膮 tak jakby wszyscy sk艂adali 偶yczenia tylko mojemu M臋偶owi - mnie na nich nie ma - wida膰 tylko ty艂 g艂owy m臋偶a i go艣ci w kratk臋, bo tak w艂a艣nie pada艂o s艂o艅ce a on nie pofatygowa艂 si臋, 偶eby nas gdzie艣 przesun膮膰. Na przyj臋ciu trzeba go by艂o stale szuka膰, bo gdzie艣 znika艂, a w og贸le to w艂膮czy艂 sobie jak膮艣 opcj臋 w aparacie i wi臋kszo艣膰 zdj臋膰 jest baaardzo zamazana. Zdj臋cia z pleneru s膮 tragicznie wykadrowane. Kilkometry brudnych dywan贸w, pod艂贸g, desek, my male艅cy, a obci臋te pi臋kne t艂a w postaci obraz贸w, komink贸w etc. Naszego dnia nie da si臋 ju偶 powt贸rzy膰, ale chc臋, 偶eby On tego po偶a艂owa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka___
no tak, na szczescie nie mieszamy w bielsku, ale mysle, ze adres albo choc nazwa firmy niejednemu pomoze;pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

wiesz moze to dobre zdjecia , tylko akurat Tobie sie nie podobaj膮...? Ja wiem po co sie tak mscic ? Nie lepiej za偶膮dac nowej sesji w plenerze - gratis oczywi艣cie ? albo nie odbierac tych zdjec i za nie nie placic... ale moze da sie dogadac i zrobi wam sesje za friko, skoro jakosc fatalna, no chuba ze przesadzasz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nulka888
tak tylko zastanawiam si臋 jak najlepiej dotrze膰 do jego potencjalnych klient贸w ... przez jakie strony - opr贸cz tego genialnego forum - albo w jaki inny spos贸b...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nulka888
chodzi o to, 偶e zdj臋cia s膮 naprawd臋 z艂e. By艂y one dost臋pne na stronie internetowej i dzwonili go艣cie z negatywnymi opiniami. Tak jak napisa艂am z wielogodzinnego reporta偶u z przyj臋cia weselnego mamy tylko kilka sztuk, bo wi臋kszo艣膰 jest bardzo niewyra藕na, ledwo mo偶na rozpozna膰 kto na tych zdj臋ciach jest. A co do kadrowania - konsultowa艂am to z kilkoma fotografami i podzielaj膮 t臋 opini臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nulka888
a On wcale nie chce si臋 dogada膰. O to w艂a艣nie chodzi, 偶e doskonale wie, 偶e zdj臋cia s膮 beznadziejne. Powiedzia艂, 偶e najpierw musimy mu przela膰 ca艂膮 kas臋 to wtedy dopiero On mo偶e da膰 nam zdj臋cia. Chce 偶eby艣my mu zap艂acili z g贸ry a on zniknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 novika26
to mu nie pla膰 i niech sobie te zdj臋cia wsadzi (za przeproszeniem:)!!!!!!!!!!!!!!! je偶eli miala艣 te偶 kamerzyste to popro艣 偶eby z filmu zrobil zdjecia teraz jest to mo偶liwe i problem z glowy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nulka888
W艂a艣nie w tym problem. Nie mieli艣my kamerzysty. Nie chcieli艣my video tylko zdj臋cia. I dlatego tak sobie my艣l臋, 偶e gdy go艣ciu us艂yszy, co si臋 o nim m贸wi, to zacznie mu zale偶e膰, 偶eby si臋 dogada膰. Jestem pewna, 偶e jak膮艣 cz臋艣膰 zdj臋膰 da si臋 uratowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedz gdzie
Przyjedziemy,przewieziemy sqrwysyna po lesie w baga偶niku i zaraz zrobi wszystko tak jak chcia艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nulka888
Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Nie chc臋 nikomu robi膰 krzywdy nie chc臋 si臋 m艣ci膰. Chc臋 tylko, 偶eby zrobi艂 to co obieca艂. Bo 艣lubu niestety powt贸rzy膰 nie mo偶na ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blllleeeeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basza
A propo zdj臋膰 偶ycze艅, zajrzyj, nam si臋 spodoba艂y s膮 fajne: www.renesfoto.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zenada
podaj jego stronke!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zenada
ja bym Ci lepsze zrobi艂a! jaki mia艂 aparat? sesje mozna powt贸rzyc!!Jak teraz nie powtorzycie, to juz pozniej kiedy?jak sie roztyjecie po slubie.. poszukajcie jakiegos naprawde dobrego fotografa,.,i powtorzcie sejse.a tamtego olejcie!!!i tyle.nie p艂accie mu

Udost臋pnij ten post

Je艣li macie podpisan膮 z nim umow臋, to mo偶ecie pozwa膰 go do s膮du za niedotrzymanie warunk贸w umowy.

Udost臋pnij ten post