Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne dla mnie pytania

Operacja plastyczna nosa. Dziewczyny które miały proszę odezwijcie się

Polecane posty

zauwazyłam że dziewczyny po takiej operacji zmieniają się diametralnie na twarzy. Napiszcie proszę (to dla mnie ważne) czy bywały sytuacje że ktoś z dalszych znajomych nie rozpoznał was ?? Często czy rzadko ? Czy poczułyście się lepiej we własnej skórze po takiej operacji ? Czy stwierdzacie że miałyście mniejsze powodzenie u mężczyzn z krzywym nosem ? Czy teraz uważacie że podobacie się większej liczbie osób niż dawniej ? Czy zauważyłyście że plotkuje się o was i wytyka palcem z powodu przebytej przez was operacji plastycznej ? Nurtują mnie te pytania.

Gość idź na forum kamilo
tam wszystkiego się dowiesz

Gość jaweronka
ja mialam operacje plastyczna nosa kilka lat temu. bylo minelo. nie sadze zeby miala ona znaczenie na moje zycie. mysle , ze poczulam sie po operacji lepiej i pewniej , bo juz nie mialam defektu kosmetycznego. powodzenie u mezczyzn takie samo. wtedy mialam chlopaka, wiec specjalnie nie zwracalam uwage na innych. a teraz jestem z innym facetem. powiedzialam mu o operacji i jakos zadnego szoku nie przezyl. mylse.ze teraz wygladam lepiej niz teraz i wszyscy to potwierdzaja, ale na to sklada sie caloksztalt. jestem szczesliwa, a to na pewno dodaje uroku. jakos specjalnie nie czulam , zeby o mnie plotkowano, czy wytykano palcem. jak ktos chcial uslyszec cos o operacji to mu powiedzialam. to tak mniej wiecej Ci opowiedzialam pozdrawiam

Dzięki jaweronka za odpowiedź Do tego wyżej Nie nie jestem żadna Kamila. Nie wiem o co ci chodzi. Zadałam pytanie bo interesuje mnie to. Jest wiele dziewczyn z krzywym nosem,a nie tylko jakaś Kamila.

Gość ja mialam 3 lata
temu i wiesz sa same teraz plusy tego, naprawde super jesli masz kompleks bo ja mialam to polecam naprawde :)

Gość ja kobietaaaaa
a napiszcie tylko o bólu prosze. bo sama zamierzam w ciagu najblizszych 2 lat zrobic sobie operacje. robilyscie ja w polsce? w jakim miescie? i czy bardzo boli? i ile czasu jesli tak? czy ma sie bardzo opuchniete oczy po operacji nosa? i po ilu dniach (tygodniach) od operacji mozna sie pokazac ludziom? Dziekuje :) przepraszam za nielad :)

Gość jaweronka
no to napisza. operacja nosa byla w narkozie. i po operacji czuje sie rzeczywiscie bol. na nosie gips a oczy strasznie opuchniete. na pewno boli, ale z kazdym dniem jest lepiej. po 3czy 4 dniach wyciagaja z nosa setony, tak sie to chyba nazywalo, sa to takie dlugie kawaly gazy ktore tamowaly krew. potem juz jest zdecydowanie lepiej. i po 10 dniach gips sciagaja. troche jest jeszcze opuchlizna ale juz spokojnie mozna sie ludziom pokazac. operacje mialam robiona w Polanicy i uwazam , ze jest ram bardzo dobry szpital. nie zaluje , ze mialam taka operacje choc strach przed byl.

Gość ja mialam 3 lata
Absolutnie zadnego bolu, nic az bylam zdziwiona, operacja byla przeprowadzona pod narkoza, oczy opuchniate, po dwoch tygodniach juz zero sianiakow ale jescze troche opuchniata twarz ale do ludzi juz jak najbardziej.Moj chirurg mi powiedzial ze jezeli operacj jest poprawnie zrobiona nie ma prawa bolec i rzeczywiscie tak bylo :) Robiona w Polsce we wrocku

Gość ja kobietaaaaa
niezmiernie Wam dziekuje :) powiem szczerze, ze sama myslalam wlasnie, zeby operacje zrobic w Polanicy. Ale na stale mieszkam we Wrocku, wiec teraz mam dylemat :) Jeżeli jeszcze moglabym prosic o jedno: mogłybyscie podac cene operacji? Ja licze, ze moja bedzie ksztowala ok. 5 tys. chcę tylko zlikwidować malutkiego garbka. A Wy? Prostowalyscie nos? zwężalyscie? czy tez garbka likwidowalyscie? Bardzo dziekuje :)

Gość jaweronka
ja tez mialam garbek, ita moja operacja to byla za darmo, bo po pierwsze to rodzice jak mialam chyba z 15 lat zglosili do polanicy a tam musialam odczekac w kolejce swoje i po 8 latach byla operacja. cos tam miala tez z przegroda nie tak. a moj garbek to zrobil sie przez to , ze bedac w podstawowce przewrocilam sie na rowerze i niestety nosem zarylam. ale teraz ciesze sie ze mam zwyczajny nie zwracajacy uwagi nosek

A dlaczego dopiero po 8 latach ? :O To strasznie długo. Rozumiem że byłaś wtedy nieletnia ale żeby aż tyle czekać ? :(

Gość DODA ELEKTRODA................
miałam operację nosa i jestem jeszcze bardziej zajebiśćejsza niż wcześniej:D

Gość jaweronka
bo wlasnie w tym czasie takie kolejki byly w tym szpitalu. a chcac by to bylo zrobione nie placac za operacje to tyle wtedy musialam czekac na przyjecie do szpitala. przypadki prywatne zalatwiane byly prawie od reki, doba w szpitalu, a potem gdzies w hotelu do sciagniecia gipsu. rowniez pielegniarki wynajmuja pokoje. mowie Wam warto bylo ale bol byl i co sie naogladalam , to nie zapomne do konca zycia. az glupio sie czulam, ze ja w takim szpitalu z takim malym problemikiem

Gość ja planujeee
w gdańsku. Ktoś miał?

Gość jaaaaaaaaaa
ja planuje w perfect medica w gdańsku - koszt totalny 5500 w tym narkoza i jeden dzien pobytu w szpitalu. operuje dr Grobelny. jestem zdecydowana:D

Gość jaaaaaaaaaa
cena waha sie od 3500-5500. Ja nie mam jeszcze cąłej sumy, ale buty sprzedam,pas zastawię ale nowy nos sobie sprawię:P

Gość do małego misia
te mały ! spierdalaj stąd ! wszędzie to gówno się wpieprza ,każdy temat musi zaśmiecić.Poszedł won !!!! Osoba pyta się o wrażenia innych ,którzy przeszli taką operację ,a ten cymbał pierdoili o czacie ,spadaj !!!!!Już rzygać się chce od twoich reklam ! Skutecznie mnie zniechęciłeś cymbale!! Napewno tam się nie zaloguję.