Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wystarczy

O antyperspirantach...i nie tylko!

Polecane posty

Gość czy wystarczy

Mam pytanie, macie jakies pomysły na to, by nie było plam potnych?Uzywam kulki i nigdy nie ma zdanego zapachu, no opróc tego przyjemnego:>.Ale jak id ena dyskoteke to wiadomo, ze człowiek sie poci.Znacie jakissposób by pod pachami nie było mokrych plam??dzieki z góry

Skuteczniejsze od antyperspirantów w kulce są te w żelu. A moim zdaniem najleszy jest Lady Speed Stick. Często zmnieniałam , ale to tego zawsze wracam. Nie ma śladów, nie odbarwia ciuszków.

Gość aaaa...
etiaxil ok 50zl badz antidral ok 13zl Ja sie poce tragicznie :O antidral jest ok nawet pomaga ale etiaxil sprawil ze bylam suchutka jak wiór :) tylko ta cena tragiczna :(

Gość czy wystarczy
u mnie ne jest najgorzej znosnie ale w lecie przy 30 stopniach to jestem skrepowana bo wola łabym nosic obojetnie jakie kolory nie martwiac sie o mokre plamy

Gość niema niema
uzywam antidralu , po pewnym okresie uzywania mozna go stosowac rzadziej nawet co 3 dni , a pachy sa suche. mam pytanie do tych co uzywaja antidral : antidral sie stosuje wieczorem a czy rano tez sie czyms psikacie pod pacha badz uzywacie antyperspirantu? bo ja Lady Speed Stick

Mi pomogło picie dużych ilości herbatek szałwiowych, bo to działa na nadmierne pocenie, ale nie każdemu może smakować...

ja też czasem używam antidralu, stosuje się go na noc, rano myje paszki i używa jakiegoś normalnego antyperspirantu. Tylko z tym antidralem jest kichawo, czasem tak mnie swędzi, że aż zasnąć nie mogę :/