Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliteczka27

Dziwny ból brzucha...Piszcie blagam!!!!!!!

Polecane posty

Gość kliteczka27

otoz tak od wczoraj gdy na przyklad smieje sie, kaszle lub przy parciu na stolec itd:p mam taki bol wprawym boku brzucha...nigdy tak raczej nie mialam....myslalam ze to wzdecie ale nospa itd...raczej mi nie pomogly...poza tym czuje sie odbrze...mam apetyt iw ogole...od czego moze byc tkai bol brzucha?piszcie pliss

Gość wyrostek robaczkowy

Gość kliteczka27
ech...tak tylko nie mam goraczki..i jak zginam kolano do brzucha i naciskam na podbrzusze to nic mnie nie boli....

Gość kliteczka27
up:(

Gość a może zakwasy

Gość kliteczka27
hmm tyle z eja raczej sporu nie uprawiam i jest to tylko po prawej stronie...

Gość Blizna
Jak dla mnie to w 80% wyrostek.Ja juz mam to za soba dlatego pisze.I ja tez jak zginalam nogi to mnie nie bolalo.I tez nie mialam goraczki. Takze przygotuj sie na ewentualna wizyte w szpitalu.Ale nie martw sie.To nie takie straszne :) Pozdrawiam

Gość Lesław Witkowiec
A może to zatrucie? Sam miałem podobną "przygodę" po wieczorze koleżeńskim w pracy :o

Gość kliteczka27
ech...tylko ze mam to juz 2 dzien...i jest to atk u gory bo boku bruzcha...staram sie zdrowo odzywiac itd...ech:(

Gość kliteczka27
blizna a po ajkim czasie i jak nasilily ci sie objawy?

Gość kliteczka27
up

Gość kliteczka27
up

Gość barmankazkielc
Biedna "kiteczko27"...otoz pojdz do lekarza a nie pytasz sie ludzi na forum.

Gość kliteczka27
ech bym poszla tylkoze rodzinak mowi z eto niestrwanosc z eschizuje itd...tylko z ebralam juz nospe ,melise na uspokojenie, cholesol i nic...

Gość Blizna
U mnie to byla w sumie kwestia jednego dnia.moj wyrostek oszalal.zaczelo mnie tak troche bolec wlasnie po prawej stronie brzucha rano o 5, potem coraz bardziej i bardziej az zaczely sie wymioty nawet po lyku wody.A potem to juz szpital i operacja o 15 bo podobno wyrostek mi spuchl i zaczal powoli pekac.Ale nie u kazdego to przebiega tak jak u mnie.Aha-wczesniej nie mialam zadnych boli.Ale np moj ojciec mial ataki przez jakies 3 miesiace.Czasem wlasnie takie slabe jak te co opisalas a czasem takie mega.Najlepiej zrobisz jak pojdziesz do lekarza.Byc moze to nie wyrostek.Ale ani ja ani wiekszosc pewnie ludzi ktorzy sa na tym forum nie jest lekarzami dlatego zamiast radzic sie na forum idz sie przekonac do lekarza co to za bole.Powodzenia

Gość barmankazkielc
Sluchaj dziewczyno daleko masz do lekarza?? po to sa lekarze ogolni, zeby z ich pomocy korzysatc. Poszlabys, 15 minut i wiedzialabys co sie dzieje, a tak zcekasz na jakas madra porade na forum. jak chcesz to czekaj, ale ja radze wsiasc w tramwaj i pojechac do lekarza :]

Gość kliteczka27
hmm moze i bede musala isc:9 dodam ze tak 2 dni temu an kolacje zjadlam s etaka salatke z zileonego groszku ogorkow i tunczyka z majonezem ale nic mi nie bylo...a wczoraj wszamalam taka duszona rybe zczosnkiem i warzywami i rogalika z czekolada......moze to i jakas niestrwanosc:(

Gość barmankazkielc
I co bylas u tego lekarza? co powiedzial?

a moze jajnik Cie boli?? bo masz owulacje?? he? :) nie martw sie,glowa do gory,jak cos to na ostry dyzur jedz,nie stresuj sie,lepiej dzialac.

Gość Onalalanaolala
przepuklina moze,albo wyrostek.Idz do lekarza

Gość kliteczka27
na razie nie:p ten bol to jest w okolicy talii po boku...gdzie jest watroba i te inne sprawy:P nigdzie sie nie przemieszcza itd...nawet jak zrobilam ten ucisk blunberga nic nie bylo....poza tym jak ma sie takie cos to zawsz ema sie goraczka przyspieszony puls itd...sadze ze moze s eprzezewiaam brzuch bo pare razy w dosc chlodny dzien szlam wkrotkeij kutrce apod nia mailam bluzke dosc krotka..pare lat temu se podraznnilam wyrostka i bol byl cholernie silny z enie moglam chodzic mowic itd....i dzielo sie to dosc szybko...ale jakos przeszlo:P

Gość ________________________
kolka! Masuj a przejdzie!

Gość barmankazkielc
Hej a skad ty jestes? jest w twojej miejscowosci pryzchodnia lekarska? jak jest to si e po prostu idzie a nie samamu stawia diagnozy! czasu nie masz cyz co? niech chlopak cie zaciagnie do tego lekarza :]

Gość kliteczka27
heh w gdyni w sobote jestn tylko poogtowie czynne:p ale teraz czuje sie lepiej ...pryzyczna tego jest chyba wzdecei ii obstrukcja....wzielam se rano duphalac to tera tak mi po brzuchu jezdzi:PTak czy siak ide jutro do lekarza:p no i oczywiscie jestem an diecie...