Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo was prosze

tutaj wpisujcie tylko to co wam pomoglo na tradzik !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gryzlii
autochemoterapia to supera sprawa. ajabrałam ją kilkakrotnie i zawsze skutek był rewelacyjny. Gorąco polecam

Z zewnątrz:tylko brevoxyl(coś 20 zł w aptece bez recepty):) Do przemywania twarzy,aby mniej się przetłuszczała:sok z cytryny+woda+olejek z drzewa herbacianego(również do kupienia w aptece):) Od wewnątrz:witaminy (A,E,wit.z grupy B,selen). Duuużo mineralnej wody niegazowanej. 5 szklanek zielonej herbaty(liściastej). Na mnie to podziałało rewelacyjnie;):D

Nom, ja tez mialem ta autochemoterapie. Tez nie chcialo mi sie wierzyc, szczegolnie, ze juz bylem weteranem i wszystko juz mialem za soba (zawsze po pewnym czasie przestawalo dzialac). Tak wiec ta autochemo wyleczyla mnie calkowicie, ale niestety tez tylko na jakis czas. Po ok. 5 miesiacach tradzik zaczyna powracac. Moze mozna powtorzyc te zastrzyki, nie wiem, sprobuje sie zorientowac. Poza tym, moj obecny dermatolog pierwsze co zrobil, to wyslal mnie do laryngologa. Okazalo sie, ze mam \"przewlekle zapalenie migdalow\". W zyciu bym sie nie spodziewal, ale jednak. Jak sie pozniej zorientowalem, to wlasnie to bylo przyczyna tradziku u wielu jej pacjentow i po usunieciu problem znikal calkowicie. Nie u wszystkich, ale nadzieje trzema miec. Ja sie chce na dniach zapisac na zabieg usuniecia, bo nawet jesli na tradzik nie podziala, to na reszte organizmu moze cos pomoc, bo na zdrowie to to napewno nie wychodzi obecnie.

Gość Trądzik odebrał mi życie
Tylko Izotek, jesli masz faktycznie tradzik a nie klka krostek i wielie halo robisz

Gość Michalinka
no wiec tak po pierwsze emulsja do mycia twarzy-cetaphil jest swietny polecam, dwa krem normaderm vichy ale to droga inwestycja wiec rownie dobry jest z barwy krem siarkowy super sprawa i niedrogi kolo 13 zl na wypryski i blizny dobra jest masc acne derm w aptece ok 20zl a jutro ide na zabieg wypalania naskorka kwasem u dermatologa zabieg trwa kolo 10min polega na przemyciu twarzy odpowiednim sepcyfikiem ktory wypala naskorek i zmusza do odrastania nowego ktory jest w o wiele lepszym stanie niz ten przed zabiegiem, odnowa trwa tydzien skora sie zluszcza nie wolno jej odrywac 3eba czekac wiec to ten minus-tydzien wygladu jak zombie i zabieg kosztuje stowke pozdrawiam

Gość crisek
Mi też dermatolog polecil usunięcie migdałów wieć poszły pod noż heh i nic........... pozniej następne podejściewizyta w sanepidzie podejrzewany gronkowiec i co ?? i nic. Brałem juz chyba wszystko co jest mozliwe Tetracykline tetrarysal itp itd i co i nic...... az w koncu po kolejnej zmianie dermatologa , dr. zapisał mi własnie IZOTEX biore drugi miesiąc ale jestem zadowolony kuracja potrwa jeszcze kolo 4 miesięcy ale naprawde warto. P.S a autochemii tez słyszałem ponoc działa ( kolezanka testowala ją na sobie jej pomoglo). Ja przy następnej wizycie zapytam sie swojego lekarza czy moge razem z IZOTE-kiem połączyc autochemie. AAAAaa i zapomnijscie o solarium bo to pomaga tylko chwilowo pozniej jest jeszcze gorzej. pozdrawiam

a mi nie wiem co pomogło ;P chyba to ze wyrosłam z wieku dojrzewania... zadne antybiotyki od drematologow nie pomagały. po tetracyklinie mialam wrzody an zoladku a jakies izotrexiny, differiny ani nie pomagaly ani nie szkodzily. pomogł mi peeling TCA (taki bardzo silny który wykonuje lekarz dermatolog) i tebletki antykoncepcyjne. i moja cera jestt juz naprawde łądna ;D teraz walcze tylko z drobnymi zaskorniakami. co 2 dni robie sobie peeling a codziennie smaruje an noc twarz Sudocremem . jestem zadowolona ;D

Gość ŁACIOL
Dotyczy Izotek Powiem tak - pudełko Izotek'u kosztuje około 140 złoty za 30 tabletek (starczają na 2 tygodnie bo bierze się z początku 2 razy dziennie). No i ten lek należy brać minimum 6 miesięcy. Aaaaa - lekarze nie przepisują tego od razu - ten lek to ostateczność - najpierw leczę innymi specyfikami. A le powiem tak - 6 miesięcy kuracji przynosi niesamowite skutki - tradzik znika.

Gość onaonaonaona
ja też miałam się skusić na ten lek, ale postanowiłam jeszcze spróbować leczyć się czymś zewnętrznie. w aptece kupiłam bez recepty skinoren i po miesiącu przeszło. nie znam się na lekach, ale mi ten właśnie pomógł.

Gość EGMERAG
odstawić pszenne płatki śniadaniowe i keczup

Gość Gość M

Mi pomagają Epiduo, Sevolium i tabletki hormonalne. Wcześniej poprawa była też po serii peelingów z 50% kwasem migdałowym