Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NICOLE_GRAF

specjalistki od wychowywania dzieci-amerykańskie seriale

Polecane posty

ostatnio parę razy oglądałam seriale jak to specjalne panie pomagają rodzicom wychowywać dzieci. co o tym myślicie? mnie wydaje się to dziwne. wiem, że bywają nieznośne dzieciaki, ale nie wyobrażam sobie aby moją święta ;) trójcę pomagał mi wychowywać ktoś obcy :) no i takie seriale w tv.pokazują jak to rodzice rozkładają bezsilnie ręce i czekają na informację przekazywaną przez mikrofon od specjalisty...

A zauważyłaś JAK się zachowują dzieci w takich amerykańskich rodzinach? A jak bezradni są ich rodzice (notabene zazwyczaj sami sobie winni, bo za bardzo rozpuścili dzieciaki) ? Ciekawe czy masz dzieci skoro masz takie zdanie na ten temat.

nie mam dzieci, ale... byc moze skorzystałabym z pomocy, a moze raczej nie tyle pomocy, ile rady kogos doświadczonego, obiektywnego, co nie znaczy, ze bym mu na wszystko pozwoliła, a sama z kolei odpusciła jakiekolwiek zaangazowanie! pozdrawiam cieplutko

Gość FILEMONKA
to wszystko przez to, ze wychowuja swoje dzieci bezstresowo, wszystko im wolno, wchodza wrecz rodzicom na glowe. tam nikt nie slyszal o klapsie w pupe czy krzyknieciu na dziecko, no i maja takie efekty. oczywiscie sa i trudne dzieci, nawet klaps czy krzyk nie pomoze, ale to wyjatki.

pisałam wyżej, ze byc moze skorzystałabym z rady, ale to nie znaczy ze stosowałabym tzw. trendy teraz \"metodę bezstresowego wychowywania\" bo to po prostu niekorzystne!

Bdonna -zauważyłam jakie są amerykańskie dzieciaki, sama mam trójkę dzieci i moje dzieci są zupełnie inne, może to kwestia wychowania? szczuplutka -czy chciałabyś żeby śledziły Twoje posunięcia kamery? ja czułabym się jak w big brother!

Gość fisher
filemonka a skad ty wiesz jak w ameryce wychowuje sie dzieci???????????????bylas tam widzialas?