Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazmatorka

Mój orgazm trwa tylko chwilke

Polecane posty

Gość orgazmatorka

Słuchajcie! Jak to jest , że jak kocham sie z moim facetem moment w którym dochodzę trwa króciutko, jest mi przez chwile baardzo dobrze, prawie eksploduję, a zaraz po tym jaki kolwiek dotyk jest dla mojej pussy bardzo nieprzyjemny. Taki... niewiem jak to wytłumaczyć... brrrrrrr, że aż mnie dreszcze przechodzą ( i nie dreszcze podniecenia). O kilku orgazmach z żędu nie ma w ogóle mowy. A wiem, że niektóre kobiety moga ich osiągnąć kilka poczas jednego stosunku. Ja potrzbuje min. pół godziny na ochłoniecie, zeby móc zacząć od poczatku całą zabawę. Czy to jest normalne?

Gość oralia
jak najbardziej!

Gość orgazmatorka
No to dlaczego niektóre kobiety mogą mieć ich kilka? Ja też tak chcę.

Gość oralia
bo przezywaja orgazmy pochwowe!

Gość orgazmatorka
A w to ne wzsystkie kobiety są wyposażone? Szkoda ;(

Gość oralia
w pochwe? raczej wszystkie :D

Gość orgazmatorka
masz słuszność moja droga ;)

Gość hanka24
Przepraszam ze wtrace moje skromne zdanie ale ja mam tylko lechtaczkowe i moge miec 3 jeden po drugim

Gość orgazmatorka
Jak to robisz? Mnie wtedy nie mozna dotknąć. i czuję że moja łechtaczka jest nabrzmiała i az za bardzo wrazliwa na kazdy, nawet najmniejszy dotyk

Gość hanka24
Nie wiem, mie nic nie boli.....moze tak juz jestes zbudowana...

Gość orgazmatorka
Szczęściara z Ciebie w takim razie. Może się jeszcze wyrobię (że tak brzydko powiem ;))

Gość hanka24
Powodzenia zycze, ale nic na sile, nie porownuj sie do innych, ciesz sie tym co masz i ze wogole masz orgazm, bo wiele kobiet nie moze. A wogole to co ludzie tutaj czasem wygaduja to trzeba przez 3 dzielic;)

Gość orgazmatorka
Dzięki Hanka! Masz racje. Po co szukać dziury w całym. Jest jak jest i dobrze jest. Miałam po prostu wątpliwosci co do tego czy jest to normalne i jak to wygląda u innych kobiet. Pozdro!

Niektore kobiety w poczatkach nauki przezywania orgazmow maja tylko jeden krotki i potem kazdy dotyk lechtaczki jest nieprzyjemny.Mozesz sprobowac po orgazmie wprowadzic penisa do pochwy bez stymulacji lechtaczki i sadze ze bedzie ci przyjemnie

Gość fsddfsdfsdfs
jur - nie do końca masz rację! ja gdy tylko poznałam orgazm (a miałam wtedy 12 lat) - jasne że przez pobudzanie łechtaczki (przestańcie już pieprzyć o tych bzdetnych pochwowych) - mogłam co 3 minuty mieć kolejny. Odkryłam orgazm i prawie ręka mi odpadła tak mi się to podobało i tak często to robiłam. :) Dziś tez mogę mieć orgazmy pod rząd, jeśli są dość słabe, lub jeśli jestem b. podniecona i wyposzczona. Ale jak robię sobie sesję onanistyczną trwającą godzinę, która konczy się 1 orgazmem, jest on wtedy długi i b. silny, to potem jestem zmęczona, łechtaczka jest opuchnięta i nie mam ochoty na więcej.

Gość moto-rolka
orgazm pochwowy to nie sa zadne bzdety....to ze Ty nie masz nie oznacza ze cos takiego nie istnieje!!! do autorki topiku, to normalne, mojej tez czasami nie mozna dotknac przez kilka minut po 1 orgazmie , a kiedy indziej moge miec 3 pod rzad i nic mnie nie boli ,jednak nie wiem od czego to zalezy, moze od dnia cyklu....

Gość rara
Kurcze, zazdroszcze wam tych orgazmow pochwowych..mam 26 lat i dwa razy bylo blisko, ale tylko blisko bo facet za wczesnie strzelal... to bylo troche czasu temu, a teraz mam tylko lechtaczkowe...kurcze..jakas dziwna jestem :O

Gość Mlautka
a ja tylko sama potrafie sie doprowadzic do orgazmu..jestem juz psychicznie chyba zdolowana i boje sie bolu...w trakcie pieszczot juz zaczynam byc mokra a pozniej dotkniecie mojej lechtaczki doprowzdza do bolu..strasznie sie tym doluje nigdy nie mialamz partnerem orgazmu nie mowiac juz o pochwowym..czy sa kobiety ktorew w trakcie pociearania lechtaczki tez czuja bol? nawet jezyczkiem nic nie pomaga..tylko sama umiem sie dotykac..partner probowal uczylam ale to i tak nic nie daje..nawet kiedy dotyka mnie tak jak go prosze to boli mam dosc kurde wsyztskiego...przy kazdym zblizeniu zaczynam plakac wiec...juz rzadko to siedzie..nie mam ochoty

Gość skontaktuj się z
przedłużaczem orgazmów :D

Gość Jasik
Dziewczyny Kobietkitki bardzo przepraszam ż wchodzęęę na ten temat ale myślę sobię że to jest temat troszkęęęę związany z z moim probremem OCZYWISCIE JESTEM MĘSZCZCZYZNĄ albo chłopem jak kto woli myślście sobie jak chcecie. Ze swoją żoneczkąąą jestem 20 lat wyobraźcie sobie że ona jeszcze w życiu to znaczy ze mną nie chce się kochac jak to nazwac nie chce usiąc na mnie uważa że do tego jeszcze nie dojżała.A wogule siadając cipka ją boli i tego niechce. dziewczyny mnie jest przykro czy to jest normarne a cha ja mam 44 lata żona 42 .Jesze jedna sprawa żonka moja tak szczeże mówiąc nie wiem czy jest zadowolona z naszego sexu to jest przykre ale tak sobie czasami myślęęęę że nie.Jesli możecie cośik doradzic Rozwinmy ten temat..... Z góry dziękujęęę

Gość Jasik
Przepraszam czy mogła byś się wypowiedziec na mój zadany temat z GÓRY DZIĘKUJĘĘĘĘĘ

Gość Jasik
DZIEWCZYNY kOBIETKI KOCHANE UMIECIE ODPOWIEDZIE NA TEN TEMAT???? WIEM ŻE TO NIE ZWIĄZANE Z NASZĄ ROSKOSZĄĄĄĄĄ ALE JEST PROBLEM NIE PORADZICIEEEEE???

Gość owieczka z podbeskidzia
nieeeee nieeeee odpowieeeeeemyyyyyy pajac :p

Gość Jasik
Ale jesteście DZIĘĘĘĘĘĘKUJE

Gość Jasik
owieczka z podbeskidzia DLACZEGO TAKA JESTEŚŚŚŚ

Gość owieczka z podbeskidzia
jakaaaaaaaaaaaa????????????

Gość Jasik
MYŚLAŁEM ŻE COSIK dORADZISZ CO DALEJ ROBIC

Gość gość
na temat prosze...