Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ficca

CZY DAVERCIN JEST DOBRY NA TRĄDZIK?ILE KOSZTUJE??

Polecane posty

Gość zygula
dobry

jest dobry ale jak przestaniesz go uzywac to trądzik wraca , bynajmniej tak u mnie bylo tak samo mialalm po differin, itp teraz brałalm tabl anty przez 7 miechow i po odstawieniu nie mam powrotu jak narazie minął miesiąć odpukać:D:D:D:D:

Gość viki_wawa...
davercin kosztuje okolo 12 zl i jest dobry na stany zapalne, ale uzywac go nalezy raczej punktowo, tylko na krosty bo inaczej bardzo wysuszy wam twarz, ogolnie polecam:)

ja tez uzywam davercin juz od ponad roku zapisała mi go dermatolog i nienazekam ja jeszcze dodatkowo stosuje takie robione mazidło tradzik schodzi ale jak zjem zaduzo kwasnego albo ostrego to nieraz sie pokaze . davercin kosztuje ok 10 zł

dziękuje za odpowiedzi :) Załatwię sobie go jakoś, bo widzę że jest tańszy od Differinu itp.. Eh, forum zostało opanowane przez nas biedne kobietki z trądzikiem :))

Gość dostępny na recepte czy bez

ja kupuje zawsze na recepte wiec wydaje mi sie ze bez recepyt nie dostaniesz chyba ze czasami ud sie kupic bez

Gość dziewczyny mam pytanie
ja tez mam davercin w domu, moja siostra go uzywa mam w postani zelu, jest tez plyn czy jesli mam strupki po krostach to moge te nim posmarowac? nie podraznie skory?? a czy jak stosujecie go na krosty to nie zatykaja wam sie pory? bo ja kika razy go uzylam na noc i rano krosta byla wieksza i nazbieralo sie jakiejs ropy.. a czym przemywacie krostki? bo ja kupuje zawsze taki płyn Adonis z firmu elanda w aptece i nim przemywam, a wy??

a moja siostra kupuje ten davercin w zelu bez recepty

Na strupki i przyspieszenie gojenia najlepszy jest Tribiotic-saszetka ok 1,5zł. Davercin jest raczej mocny i wysuszający choć nie stosowałam jeszcze ;)

dzieki, wlasnie posmarowlam moje strupki tribiotikiem ech cala twarz ladna a na policzku 3 strupy... jak ja tego nie znosze.. no ale mialam 3 obok siebie wągry takie czarne i bardzo glęboko noi juz nie moglam..musialam sie nad nimi poznęcać... a wy wyciskacie takie wągry?? jak oczyszczacie twarz? ja nigdy nie stosowalam zadnej parówki ale moze powinnam pzed wyciskaniem??