Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrysia

kolczyk a zaufanie do osoby go noszącej

Polecane posty

Gość rrrysia

czy atrakcyjna kobieta która ma kolczyk pod dolną wargą (z boku) może wzbudzać zaufanie? to zaufanie jest jej potrzebne ze względu na rodzaj wykonywanej pracy.

Gość ja uwielbiam piercing wiec
od razu mialabys u mnie duzego plusa, ale np. moi starzy i generalnie osoby w ich wieku nie ufaja takim ludziom :O takie mam wrazenie. moj kolczyk w pepku i malutki tatuaz na plecach odchorowywali chyba ze 3 lata :O

Gość a jaka to
praca ? bo wiesz, jak mój przedmówca napisał, jesli trafiłabyś na takich klientów jak moi rodzice, to raczej współczuję ;)

Gość Pochwalam...
mi osobiscie bardzo podobaja sie kolczyki ciele(no, mozeoprocz wielkich tuneli w uszach)-jednak ja nie mogłabym sobie raczej na niego pozwolic, gdyz pracuj w hotelu jako recepcjonistka a jak wiadomo nie da sie przewidziec reakcji ludzi na np. kolczyk w3 brwi, niektorzy uwazaja to za brak szacunku, zbytnia awangarde, mozna nawet przez to stracic gosci hotelowych, choc juz coraz zadziej. jak mowie-wszystko zalezy od zapatrywania sie poszcz.osob na piercing.miejmy nadzieje, ze ludzie beda bardziej tolerancyjni