Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heteroseksualna kobieta

Po co kobiecie facet??? Wady i zalety.Warto czy nie warto?

Polecane posty

Gość heteroseksualna kobieta

Po co kobiecie facet? -żeby mieć z kim spędzać wolny czas: puby, cluby, kino, teatr, galeria, koncerty, itp; -żeby pokazać go znajomym, rodzinie, sąsiadom; -żeby dawał kwiaty, sprawiał niespodzianki, uwielbiał, przytulał, nosił na rękach, zaspokajał seksualnie. Czemu kobiecie niepotrzebny facet?Bo: - bo, marudzi, zdradza, beka, pije za dużo piwa, za dużo przesiaduje przed telewizorem; -bo :trzeba mu prać i prasować, dawać jeść, chwalić jaki to jest wspaniały; -denerwować się jak nie dzwoni, jak się spóżnia, jak nie ma czasu; - bo wkurza, drażni, bo nie zaspokaja emocjonalnie i seksualnie; Jakie jest wyjście? Przede wszystkim przestać się nim przejmować i nigdy, przenigdy nie dać mu poznać, że bez niego nie możemy żyć:P.

Gość popieram calkowicie

Gość jajkos
ty to jesteś kołkiem a nie człowiekem. Dopóki nie wszedłem na Kafe to myśłałem, że Pinokiami są tylko młodzi faceci teraz widzę, że dotyczy to kobiet i to może nawet w większym stopniu.

No zwariowałaś chyba! Dziewczynko a Ty nie masz wad? Faceci mają, kobiety mają, Ty masz, ja mam. A miłość? Fascynacja? Stabilizacja? Związek? Poczucie bezpieczeństwa? Nie przekreślaj facetów nawet, jeśli chwilowo wykopałaś z ich obozem topór wojenny. Teraz chętnie wszystkich pozabijasz, ale uważaj, bo może przyjść taki dzień, że będziesz się rozglądać, czy aby któyś nie ocalał. Mam rację, chłopaki?? ;P

Gość ajajaaj
Niestety, miłość romantyczną trzeba pożegnać...chlip, chlip...

Gość do Zuzia Zła
"A miłość? Fascynacja? Stabilizacja? Związek? Poczucie bezpieczeństwa?"----> poczytaj topiki, to się przekonasz, jak cudownie faceci zaspokajają wymienione przez Ciebie potrzeby. Zejdż na ziemie, nie bądż naiwną kobietą.

no ok. Jeśli nawet zapędziłam się z tymi górnolotnymi pojęciami. Ale powiem Ci jedno- tak samo wśród kobiet, jak i mężczyzn są ludzie i taborety. I jeszcze jedno- jeśli facetowi naprawdę zależy- okazuje to. Mnie tendencja do wrzucania wszystkich facetów do jednego worka a potem rozprawianie nad ich beznadziejności w gronie koleżanek, które od dawna budzą się co najwyżej w towarzystwie kota nie jara. I nie jestem naiwna. Wiem za to, że tak samo jak faceci myślący penisem, są też dziewczyny myślące dupą.

Zawsze warto:). Miłość jest największym szczęściem człowieka, oczywiście odwzajemniona! :)

Zuzia zla, bardzo rozsadnie, tylko, ze procentwoy rozklad wypada na niekorzysc mezczyzn :>

Gość do Zuzia Zła
Nie obrażaj kobiet tu piszących o swoich problemach! One nie myślą "dupą" ale sercem. I co z tego? I tak dostają właśnie w d.... Wspaniali mężczyżni? Wierni, kochający, rozumiejący-może ale na krótko, lub na długo ale na niby.

W żadnym wypadku nie nazwałam dziewczyn tu piszących myślącymi dupą!! Stwierdziłam, że czarne charaktery zdarzają się i wśród kobiet i wśród mężczyzn a to sprowadza się do wysnucia wniosku, że nie należy w odniesieniu do mężczyzn z góry zakładać, że na pewno zrobią krzywdę. Są dranie, którzy przy użyciu różnych sztuczek myślą tylko o tym, kiedy i jak dobrać się lasce do tyłka. Ale są też tacy, których szuka się ze świeczką, ale potem zostaje już tylko pogratulować szcześciarze. A tak na marginesie- nie sądzę, żeby przekazmoich wypowiedzi był nieczytelny, więc jeśli po jego przeczytaniu odebrałaś go jako atak- moze masz zachwiany własny system wartości. Zastanów się nad tym.

Gość do Zuzia Zła
A jednak... Nie wrzucać wszystkich do jednego worka ale takiego co jest nie w worku, to szulać ze świecą. Czyli większość myśli dolną częścią ciała a więc i większość kobiet ma prawo się na nich skarżyć, bo na takich tylko trafia.

Gość tabliczka czekolady
warto, auto mi nawala i sama musze jechać do mechanika, a ten napewno się będzie pytał o rzeczy o których napewno nie bede miała pojęcia i dla świętego spokoju bede przytakiwała a nawet nie wiem na coooo

:-D Wystarczy, że się zakochasz i juz.............................................. nie bedziesz zadawać takiego pytania , powodzenia :-D

Do mechanika, zmieniać opony i na myjnię ja jeżdżę.... nie mąż....

Gość Mery...
Podziwiam Saszka :) Moja znajoma nie cierpi tankowac samochodu a jak juz musi to podjerzdza na stacje i stoi tak dlugo az jakis mily pan z obslugi jej nie zatankuje samochodu :):):) A co do tematu Faceci sa potrzebni :) Ale mu kobirty nie mozemy dac im sie zniewolic. Jak juz to pieknie ktos ujal "my rzadzimy switem, a nami kobiety" I tak powinno byc :) To jest nasze zycie. Zawsze i wszedzie powinnysmy byc soba! A nie tracic glowe dla faceta i skakac na kazde jego skinienie!!!

Gość Mery...
Dlaczego co innego mowie a co innego pisze?????????????????? ginorossi mozesz towyjasnic??? "... Nikt tak pięknie nie mówił, że sie boi miłości jak Ty..." tez kocham ta piosenke :D