Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmiały ..../

Jak wyleczyć sie z nieśmiałośći ?

Polecane posty

Gość Niesmiały ..../

Dzień dobry mam na imie Marian chciałem podzielic sie z wami swoim problemem moze mi cos na to poradzicie. z góry dziekuje za odpowiedzi ! Nazywam sie Marian ... Mam 40 lat baby nigdy nie miałem, mieszkam w Lublińcu pracuje na cegielni zbijam palety młody ciagle robi mi nazłosc zarabiam 800 zł na miesiąc kupiłem se ostatnio wierze ktorej do tej pory nie umiem obsłuzyc i rower mieszkam z mamą i tatą bije konia od 13 roku życia i chyba prędko nie przestane od tego bicia huj mi sie skrzywił prostuje go raz na tydzień w imadle jak leje to za kibel bo nie trafiam bije konia 5 razy na dzien smar wycieram papierem toaletowym golej baby w rzyciu na oczy nie widziałem w pracy szafke odwracają mi do sciany brudas sie nademną znęca nie mam auta moja mama ma 89 lat i juz niedomaga ojciec podobnie - co bedzie jak padną skonczylem szkołe górniczą raz w zyciu byłem w bługarii wrociłem z niej czrny jak smoła jak mam urlop to patrze z mamą i z tatą na sejm nie bede miał baby bo nie miał bym jej za co utrzymac konia zamierzam bic az sie bedzie dało pózniej zamierzam prostowac prostate !

Nie jesteś taki nieśmiały skoro to wszystko napisałeś. Zastanawiam się tylko po co ta wulgarna prowokacja? Napisz coś naprawdę sensownego a porozmawiamy. Pozdrawiam - D.

Gość kon moze kopnąć
a czy jak bijesz tego konia to czy on cie kiedy nie kopnął za to bicie !

Gość zakup se spirale

Gość Najwiekszy twój problem
to, to że nie masz mózgu tylko móżdżek ... wspólczuję, ale nikt tobie nie pomoże, nawet Pan Bóg :-D

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Ty nie jestes nieśmiały tylko zwykły głupek, a na głupotę nie ma lekarstwa