Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shynshylek

chec byc modelka. co zrobic?

Polecane posty

Gość shynshylek

bylam na castingu. poniewaz wyslalam maila do agencji hook wlascicielka odpisala mi ze sa zainteresowani mna. cjhcialaby sie ze mna spotkac ale najpierw zapros mnie na casting dla IMG. bylam tam dzisiaj. bylo duzo modelek z hook. musialam rozmawiac po angielsku z babkami z IMG. w sumie dla mnie to przyjemnosc. ale jedno mnie zdziwilo. pytali sie z ktorej jestem agencji. ja im opowiedzialam jak t bylo... ze w sumie nie jestem z zadnej jeszcze...ale w koncu zapisali mnie ze jestem z hook. ale nie rali od nikogo tam namiarow. na mnie tez nie. bo to chyba mialo byc tak ze jak sa zainteresowani wspolpraca dzwonia do agencji w ktorej jest ziewczyna i podaja imie i nazwisko modelki...ale w moim przypadkiem byloby to trudne bo nie jestem zapisaa w hook. narazie dostalam tylko maila ze sa zainteresowani. zadzwonic do nich?

jasne ze zadzwon! dowiedz sie co i jak, najlepiej umow na spotkanie z agencja. mam pytanie.. ile masz wzrostu?:) masz moze jakies swoje zdjecia na necie? hah... tez wyslalam zdjecia do hook, odpisali, ze prezentuje sie interesujaco ale... mam dac znac jak urosne do 170 cm... nie ma szans, mam jakies 166cm wzrostu i juz nie rosne... co zrobic?!;(

Gość shynshylek
mam 178cm:) wlasnie z wawy wrocilam bo mnie agencje zaprosily:)....i bylo spoko w kazdej powiedzieli ze jestem bardzo fotogeniczna....ale w model plus zebym przyszla za rok jak bede starsza i nie bede juz miec takih dziecinnych rys i budowy ciala....tzn musze przejsc na diete....w d'vision musieli przekazac dalej zdjecia a w oda forte...babka powiedziala ze bardzo jej sie podobam i powiedziala ze pewnie bardzo bym sie spodobala jej szefowej..ale musze zrzucic pare cm w biodrach..jak ja sie mierze mam 88cm a oni mnie zmierzyli mialam ....97!!!!!!.......nie wiem jak to zrobili ale teraz jestem na diecie...powiedzieli zebym od razu sie zglosila jak juz cos z tym zrobie:D

Gość bo pewnie mierzyłaś
biodra na wysokości kości biodrowych, a nie w najszerszym miejscu ud

Gość shynshylek
wlasnie nie...teraz nawet jak je mierze to wychodzi ok 91......i to wlasnie w najszerszym miejscu ud.....i w najdalszym punkcie tylka.......ale i tak mam nadzieje ze mi zejdzie te pare cm...juz widac rezultaty:D male ale sa:D

Gość kati23
wiesz, najlepiej jak zajrzysz na forum www.forum.promodels.pl Tam są dziewczyny które mają zamiar być modelkami i te, które już nimi są. Odpowiedzą Ci na każde pytanie, co zrobić, jak się zachować, co odpowiedzieć itd. Naprawdę warto tam wejść.

Gość shynshylek
chciałam jeszcze dodać że czasami wydłubuję sobie syf z uszu i smaruję nim chleb, bo myślę, że to gęsi smalec.

Gość shynshylek
nie wiem ktora kretynka sie podpisala jako ja......ale powodzenia..za duzo filmow na poziomi sie naogladalas?

Ah... a co ja mam zrobic?:( czyli, ze moje szanse juz przekreslone ze wzgledu na wzrost? 166 cm.. gdybym tak podrosla te glupie 5 cm, wszystko byloby inaczej... tez kazali mi schudnac, zobaczymy, ponoc jesli dziewczyna wyroznia sie uroda to wzrost nie ma znaczenia np przy wyjazdach Japonii.. mam nadzieje, ze to prawda...

Gość Ona89
Wejdzcie na www.world-of-modeling.blog.onet.pl Tam duzo jest o tym jak zostac modelka

Gość bardzo ambitnie