Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

Komu smutno?

Polecane posty

Wlasnie, komu smutno? Jutro znowu poniedzialek i znowu zajecia, mieszkam sama i nienawidze wstawac o 6 rano w poniedzialek (a kto to lubi?) Jakos po srodzie lzej mi wstawac, ale pon. i wt to dla mnie masakra, w dodatku zima sie zbliza brrr, a lato bylo jakies takie krotkie. Kto ma podobne odczucia? Jak mama mnie odwiedzi (a dzieli nas 300 km) to polepszy mi sie nastroj Mama to zawsze mama

Gość mi smutno...

mnie smutno i czasem zastanawiam sie czemu sa takie popieprzone dni jak dzisiaj moj dzien

Ha, ha Ksenofaryna, byly czasy, kiedy mialam mamy dosc (wstyd przyznac), ale sytuacja sie zmienila: od 3 lat mieszkam 300 km od rodzinnego miasta i zaczyna brakowac mi ciepla rodzinnego, odkad zostawil mnie moj chlopak, to jeszcze bardziej.....

Gość ehh...samotnosc..../

Gość a mi jestb smutno ponieważ
mój chłopak jest 400 km ode mnie i będziemy widzieli się dopiero w Sylwestra😭

Nie jestem sama uff :) W niedzielne wieczory przerabiam wciaz ten sam schemat: prawie, ze boli mnie brzuch z nerwow jak sobie pomysle o wstretnej logice, ktora mnie czeka we wtorek i to, ze nie mam do kogo sie odezwac o poranku :(

Mnie jest cholernie smutno. Aż się pisac nie chce, \"Rozdzierający, jak tygrysa pazur antylopy plecy, jest smutek czlowieczy\".

a nom nie jesteś... :P zawsze jakieś pocieszenie... ;) bo kiedy jest smutno... to jest nieciekawie... a kiedy jest siem smutnym samemu... to jeszcze gorzej :(

ksenofaryna🌻... a skądże siem wzięła inspiracja na umieszczenie takowego cytatu w stopce...?

Ksenofaryno napisalam o chlopaku, ale to nie on jest powodem mego smutku. Ten okres mam juz za soba, po prostu smutno mi i juz :) I chyba sie poloze juz spac, im szybciej zaczne ten tydzien, tym szybciej bedzie znow weekend, czego Wam zycze :)

Gość będzie dobrze
najważniejszy jest optymizm;)choć czasmi to trudne:-oAle będzie dobrze!!!Teraz jest taka szara,smutna pora roku,że kazdy czuje się źle i samotnie:-(Ja pocieszm sie też tym,że niedlugo już święta a one zawsze poprawiają nastrój....chociaz i tak czekam do wiosny bo nie znoszę zimna:-o

Oj tak, tak byle do wiosny! Ale cos ostatnio zauwazylam, ze ta wiosna przychodzi z opoznieniem.... Kiedys juz na poczatku kwietnia zdarzalo sie, ze bylo bardzo cieplo, a tu prosze.. tegoroczny maj byl chlodny! ;(

Gość ten cytat z Biblii był
takze w Pulp Fiction;)Pamietam go doskonale;)Julius go wygłosił;)

Gość hehehehehehehehehe
szczególnie czy pamięta zakończenie tej sceny???????????Biedni ci chłopaczki....jeden nawet nie dokonczył hamburgera:-P