Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek76485

Psycholog-WROCŁAW-pilne!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smutek76485

Ludzie potrzebuje wizyty u psychologa, chce podniesc poczucie wlasnej wartosci tyle, ze jak narazie pisalam maila do prywatnch psychologów to wahaja sie one w przedziale 60-80zl za wizyte, mnie na to najnormalniej w swiecie nie stac:(:(:(:(, a juz sie zdecydowalam tam pojsc i cos ze soba zrobic, to kurwa znowu spotkalam jakos przeszkode:(:(:( moze jest ktos w stanie mi pomoc: tzn: moze ktos zna tanszego, a dobrego psychologa, albo na kase chorych(w co watpie, ale moze..) dzieki z goory za pomoc:) pozdrawiam

Gość udało się
W każdej Poradni Zdrowia Psychicznego jest kilku psychologów,wizyty sa bezpłatne i że tak jest to nie znaczy że psycholog jest do niczego.Sama chodze do psychologa w poradni od dwóch lat i bardzo sobie chwalę.Pozdrawiam:)

Gość byczydzien
psycholog ci huj da.Nawet najlepszy.A jak juz sie lepiej poczujesz to jeszcze sie od niego uzaleznisz i bedziesz mu gruba gotowke zostawiala, na czym chyba to wlasnie polega

Gość smutek76485
ja jak do tej pory slyszalam same dobre opinie na temat psychologow..a co do tego ze w kazdej przychodnii jest to bezplatne, to nie wiem, nie moglabys mi podac choc jednego adresu??? bo tam gdzie ja bylam i sprawdzalam wszystko jest prywatne:(:(:

Gość udało się
Dwa lata chodzę na terapie i nie czuje się uzależniona i nic nie płacę.Postaram się podac Ci sdres gdzie masz sie zwrócić tylko to może troche potrwać:)

Gość smutek76485
Do udało sie: dziekuje Ci bardzo:D:D:D będę czekać, a w tym czasie, dalej szukać:) jak cos, gdybys nie mogla znalesc topiculub cos by sie z nim stalo to moj mail: kasienka18_wroc@buziaczek.pl

Gość udało się
ul.Dobrzyńska 21/23 (071) 482831 ul.Pabianicka (071) 613031 ul.Potockiego 2 (071) 25 15 68. Zadzwoń i zapytaj o psychologa,zarejestruj się,albo dowiedz sie tam gdzie znajdziesz psychologa chociaz są to Poradnie Zdrowia Psychicznego i psycholog powinien byc na miejscu.Powodzenia:))

Gość smutek76485
oki, dziekuje Ci z calego serduszka, zaraz będę dzwoniła):):):)

Gość udało się
To napisz z jakim efektem,bo sama jestem ciekawa jak PZP działają we Wrocławiu:)

Gość madziulex88
Szczerze polecam Ci tę poradnię http://psycholog-ms.pl/poradnia/ naprawdę cenowo dasz radę, a pomoc psychologa jest tak naprawdę bezcenna. Ja odkąd przeszłam terapię uzyskałam nową jakość życia.