Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty matka

co ze mna jest nie tak?? POMOZCIE MAMY I DZIEWCZYNY W CIĄZY

Polecane posty

Gość anty matka

czemu ja nie chce miec dzieci, po prostu odraze czuje jak sobie pomysle ze mialabym chodzic w ciazy, potem porod jak sobie pomysle ze mieliby mnie tam rozcinac nozyczkami, gapic sie tam, potem zszywac podobno to bardzo boli, potem pochwa rozszerzona, co to za sex po porodzie, zanim wszytsko wroci do normy i moglabym sie kochac to pewnie moj facet juz by mnie zostawil bo by nie wytrzymal bez sexu tydzien.. potem te nabrzmiale piersi, obolale i pelne mleka nie wiadomo ile miesiecy...potem nieprzespane noce, zero czasu dla siebie mam juz prawei 25 lat a nadal czuje odraze.. te ganianie za dzieckiem, kupki, smrody, zabki nie zabki czy ja po prostu nie nadaje sie na matke??

Gość anty matka
czemu nie chcecie mi pomoc? pomozcie mi to zrozumiec, moze ey tez mialyscie takie okresy ze czulyscie obrzydzenie a teraz jest inaczej.. ja sie boje ze jakbym juz mila dziecko to moj facwet nie bedzie widzial we mnie sexownej kobiety, nie bede go podniecac i bede miala za malo czasu dla niego... noi poza tym to co pisalam wyzej

W chwili obecnej na pewno nie nadajesz sie na matke .Ja mysle ze to wplyw srodowiska w ktorym przebywasz ..sluchanie nieodpowiednich osob( kolezanki)..ktore opowaiadaja zaslyszane glupoty .. Wybacz ale mamy XXI wiek i nikt nie nacina krocza podczas porodu ..nozyczkami ..!:) Ciążą ..porod i wychowanie dziecka to jeden z najpiekniejszych okresow w zyciu kobiety ..ale ty jeszcze nie jestes na tym etapie wiec nic na sile ..Ja ci proponuje rozmawiac ale z \"normalnymi kobietami -matkami\" ... Jesli masz mozliwosc ..wez male dziecko na rece ..przytul ..pocaluj ..! Moze sie okazac ze kiedy bedziesz miala 10 lat wiecej ..zatesknisz za wlasnym dzieckiem ..moze sie tez okazac ze jest juz wtedy ..\"za pozno \"..! To kwestia psychiki .. Pozdrawiam ..

tak czasem bywa, nie martw się tym, a nie jest aż tak źle jak ci się wydaje, chyba za dużo okropieństw się tu naczytałaś, ja też za dziećmi nie przepadałam dopóki nie urodziłam własnego, teraz dzieci lubię. A cóż, kupki i zupki to etap którego ominąć sie nie da, poród? jakby to było nie do przejścia to kobiety zrezygnowałyby z tej przyjemności ;) seks po porodzie? najle[piej sprawdzić jak to jest naprawdę na sobie bo to co tu sie czasami czyta przyprawia o mdłości, szersza pochwa? byc może tak, byc może nie, ja tam nie narzekam, ale wierzę że jak spartaczą szycie to może tak być. Ale nie musi, więc to żaden dramat. A facet który bez seksu nie wytrzyma tydzień to chyba nie dorósł do tego aby dziecko mieć, co maja powiedziec mężczyźni których żony muszą leżeć, żeby donosić ciążę?

Ja przez 38 lat nie chciałam mieć dziecka. Powody??? Kupki, ślinienie się i ogólna niechęć do dzieci. Fu. Teraz, troche przez przypadek, mam pólrocznego, upierdliwego, marudnego synka. Kocham Go strasznie. Zobaczysz, to samo przychodzi, tylko trzeba przytulić takiego własnego maleńtasa. Poczuć Jego zapach, miękkość, przytulność. Za jeden Jego uśmiech (rzadki) wybaczam wszystkie marudzenia. P.S.Innych dzieci dalej nie lubię.