Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szanująca się kobieta

Teraz będę szanującą się kobietą

Polecane posty

Poznałam chłopaka, były dwa spotkania po parę godzin, a na trzecie facet zaprosił mnie do siebie...no właśnie, całowaliśmy się, prztulaliśmy się, on całował moje piersi, brzuch...tyle. A teraz pluję sobie w brodę bo wiem że za dużo mu pozwoliłam, że wcale nie powinnam do niego iść, że nadal powinien być etap knajpek, spacerów itd. Zawsze coś takiego zrobię a potem jestem zła, jak mija facetowi...jak to odkręcić? Jak mu wytłumaczyć ze to co się stąło to stało się za szybko, że on nie może sobie nic więcej wyobrażać, bo wyobraża sobie że jesteśmy razem!!! Nie chcę zeby myślał ze jestem łatwa, bo mi na nim zależy.

chodzi o to, że on ma takiego wielkiego penisa, a ja już chciałabym poczuć go w buzi, jego ciepło i tę lawę spermy rozlewającą się po moim podniebieniu:)

Wiem,ale ja tego naprawdę nie chciałam...jakoś tak klimat zadziałał, zresztą sama go bestia stowrzyła...a ja?Jestem za bardzo otwarta, to wszystko. Do tej pory spałam tylko z jednym chłopakiem z którym byłam przez rok, z nikim innym. Mam 22 lata, wiem że żle się zachowałam, ale nie chcę zeby on o mnie żle myślałał, sama źle się z tym czuję jak sobie przypomnę:-( Czy już nie można tego odkręcić?;-(

Ktoś się podszywa jak zwykle.

on nie ma prawa uznac Cie za latwa, bo nie calowalas sie sama... dlaczego kobieta ma byc ta zla a facet swiety w takiej sytuacji??

Tak, ale to ja powiedziałam żeby mnie pocalował, to ja go prowokowałam...kurcze jaka głupia jestem, nie wiem co mi do łba strzeliło:-(

moja mama zawsze mi mówiła: "pamiętaj córciu, jak masz faceta to dawaj mu wszystko stopniowo: najpierw całowanie, potem pieszczoty piersi, potem lizanie stóp, potem pieszczoty łonowe, następnie pozwól mu aby cię posiadł, a anal dopiero po ślubie". mądra z niej kobieta, a ja znowu jak to się mówi zaczynam od "dupy strony":O:(

Odwal się, widać masz bardzo ubogie życie wewnętrzne i brak życia osobistego skoro chce wymyślać ci się takie głupoty...współczuję.

coś ze mną nie tak:O wciąż gadam sama ze sobą:(

Gość a ja.......
to on nie musial Cie calowac! ka pe wu? mogl Ci powiedziec ze nie ma ochoty....tak po prostu :D juz przestan :) 🌻 dla Ciebie :)

dzięki:) dla ciebie:classic_cool: