Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

KOSZMARY SENNE, STRASZNE SNY

Polecane posty

Ogolnie jestem osoba, ktora za bardzo sie wszystkim przejmuje i sie zamartwia na zapas. Moze to powoduje u mnie koszmary senne? Czy tez tak macie? Jak czesto miewacie koszmary? Ja mam pare razy w tygodniu... Budze sie zlana potem i bardzo szybko oddycham.... Nie pamietam, kiedy spalam normalnie :(

Gość tez mam/
u mnie to chyba wynika z przeszłości,wiele złego się stało w ostatnim roku i moż enie codziennie ale często choć minęło już duzo czasu sni mi się to co się stało,ze mnie obgadują itd:( fatalne uczucie budze się i boję cały dzień:( mam lęki jakies dziwne nie chce mi sie nawet z mieszkania wychodzić,jak sobie z tym radzicie??

Tez sie wszystkim przejmuje, jestem straszna panikara. ALe u mnie to nie ma prezelozenia na koszmary senne. W lozku wylaczam sie calkowicie. Koszmary wracaja rano - na jawie :O

Ja też taka jestem.;/ Przeczytajcie co mi się przyśniło.. brrr.;/ Jak byłam mała (tak z 4/5 lat) często grałam z babcią w szachy... Moja babcia zmarła jakoś w 2001 r. była chora na astme. zaawansowaną. ;( Bardzo ją kochałam... W nocy gdy babcia umierała spałam na łóżku u moich rodziców a obok tez leżał mój brat.. Przyśniło mi się że się z nim biję tak na żarty a moja mama dzwoni o pogotowie.. Bo babcia umiera. W tym czasie obudziłam się i zobaczyłam że moja mama stoi nad telefonem i dzwoni po karetke..

Ja też mam koszmary... ale nie wiem, skąd to się bierze. Nie mam zbyt wielkich stresów, a już na pewno nie chodzę jakos specjalnie negatywnie przejęta... ale i tak mam koszmary :o