Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichy i niesmialy

Rozstania

Polecane posty

Gość Cichy i niesmialy

Rozstaje sie z pewna dziewczyna co pare miesiecy i z po prau znow jestesmy razem a to wszystko trwa juz ponad 9 lat ale tym razem znalazla se innego ,. Nie moge o niej zapomniec. Co mam zrobic?????

Gość genowefa
spokojnie moze ona niewie czego chce , moze potrzebuje odmiany, pamietaj jak ma byc twoja to bedzie

Gość genowefa
moze za długo jestescie razem ,moze to tylko przyzwyczajenie, rutyna ,dlategoona znalazłą sobie innego ,głowa do góry co ma byc to i tak bedzie ,wiec nie łam sie

Gość enamorada
Odpusc sobie. znajdz sobie kogos, z kim stworzysz normalny zwiazek, bez emocjonalnych przepychanek. Wiadomo, ze tesknisz, ale czas zaciera wszystko.

Gość genowefa
moze za długo jestescie razem ,moze to tylko przyzwyczajenie, rutyna ,dlategoona znalazłą sobie innego ,głowa do góry co ma byc to i tak bedzie ,wiec nie łam sie

Gość co masz
zrobic? nic niezrobisz ,jakbyscie sie kochali to byscie byli razem ,i co po 2 miesiacych zabawy wroci do ciebie???????????bo jej sie znudzil ,daj sobie z nia spokoj ,niepatrz na to ze byliscie 9 lat CZLOWIEKU ONA CIE OLALA ,ZAPOMNISZ ZOBACZYSZ POTRZEBUJESZ TYLKO CZASU ,BEDZIE DOBRZE TRZYMAJ SIE!!!!!!!!

Gość Cichy i niesmialy
przyzwyczajenie??? Jestesmy a raczej bylismy ze soba przez 9 lat z malymi przerwami ale 9 !!!! Wiem ze powinienem ale nie moge o niej zapomniec :(

Gość co masz
SPYTAM SIE TYLKO TAK DAWNO TEMU SIE ROZSTALISCIE?

Gość Cichy i niesmialy
prawie 2 mieciace temu

Gość Cichy i niesmialy
Najgorsze jest to ze robie wszystko aby ja zapomniec bo wiem ze nic z tego nie bedzie a nie moge. To boli i nie moge sobie z tym poradzic.