Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeda z tłumu

niech jakas kobieta wejdzie

Polecane posty

Gość jeda z tłumu

wczoraj kochalismy sie z facetem,na łoniłam go do stosunku bez gumki(byłostatni dzien okresu,jescze krwawiłam)wyciągnął penisa z pochwy i miał orgazm,juz mnie ktos zapewnial ze to niemożliwe skoro nic niebyło wewnątrz ale i tak sie boje.......

Gość szamankaaa
nie wkrecaj sie napewno nic sie nie stalo w ciaze nie zachodzi sie od tak po prostu tym bardziej ze stosunek nie zakonczyl sie w Tobie i ze mialas koncowke okresu wszystko bedzie dobrze wyluzuj

Gość autorka.......
dzięki juz sie nieboje tak jak bałam :)

Gość szamankaaa
i gut:)

Gość taka jedna kobieta_
ja nierozumiem czemu wykluczacie ciążę!!? przecież plemniki mogą przetrwac w sprzyjających warunkach kilka dni i doczekać dni płodnych - to raz! dwa - nie musiał miec wytrysku wew by doszło do zapłodnienia bo kazdy wie ze wczesniej u mezczyzn wydziela sie wydzielina która może zawierac plemniki - to dwa! trzy - nawet jesli miał orgazm na zew to czy na tyle uważaliście by miec pewność ze plemniki nie dostały sie w okolice pochwy i stamtąd np z twoim sluzem do wewnątrz? nie chce cie straszyc ale trzeba sobie z pewnych rzeczy zdawac sprawę. mogłaś zajść w ciążę, jakies prawdopodobieństwo istnieje.

Gość autorka.......
teraz to juz niewiem co mysleć,zcasem to neiejst proste a zcasem bardzo łatwe ale .....mójokres jescze trwał a po okresie zaraz sa dni niepłodne wiec dlatego myslałamze nie am sie co mwrtwić........:(

Gość nie martw sie
bedzie ok

Gość szamankaaa
a przestan Ty sie cholera jakas taka baba przejmowac nie wkrecaj sie kobieto tu pelno debili gada bo gada bedzie wszystko dobrze:)

Gość szamankaaa
a ta taka jedna to wogole jakas normalnie opetana oszolomka jasne plemniki maja buciki i ida sobie gdzie im sie podoba:) i spadachrony normalnie tez posiadaja bo czemu by nie;))i narty i lyzwy i rolki:)

Pare moich znajomych sa szczesliwymi rodzicami po stosunkach przerywanych. Stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja. Przed okresem sa dni bezwzglednie nieplodne, zaraz po moze juz wystapic owulacja (zalezy od dlugosci miesiaczki i cyklu)

Gość bliska
taka jedna kobieta ma rację w 100% tak moze sie zdarzyc, choc byłby to w twoim przypadku duzy zbieg okoliczności zalezy jakie długie masz cykle, czasem ostatnie dni miesiaczki nie sa dniami bezpiecznymi (cykle krótkie)

Gość autorka.........
moje cykle trwają ok 30 dni fajnie to teraz sama neiwiem co myśleć:/

Gość autorka.........
ja już schizuje,martwie sie moze i an zapas neiwiem,cały zcas o tym myśle :(i sie martwie a potem myśleze tyle ludzi sie np stara o dziecko .........Boże piszcie cos

Gość magdalenkazz
to jest nas dwie. Ja mialam mozliwosc ze zaszlam w ciaze ale dostalam okres, tzn krawienie bo okres zazwyczaj u mnie nieco inaczej wyglada i przebiega. juz sie cieszylam kiedy mi kolezanka dowalila ze jej matka miala okres az do 5 miesiaca ciazy.... tzn moze nie okres ale krwawienie ktore przypominalo okres. Nie wiem, kupie sobie test ciazowy, nie wiesz moze ile kosztuje???

Gość autorka.........
mam test (ok 12zł) chlopak mówił mi,,nei wchodż na kafeterie bo nikt niewie czy ejst mozliwosc czy nie i sie ejscze zdołujesz''własnie sie znów dołuje,ale jeju niemiał wytrysku we mnie to coinnego jesli po okresie zaraz sa dni niepłodne czyli moim zdaniem w czasie okre.tez napiszcie cos

Gość magdalenkazz
ale jak masz nie wchodzic... moze to i dolujace ale calkiem Cie rozumiem. i tez sie boje :( okropnie boje... bo powiedz: po owulacji rowno 2 tygodnie pozniej u KAZDEJ KOBIETY ma wystapic okres, a u mnie wczesniej, i to jakis taki dziwny...

Gość kasiaaaaa
niewiem czy sie abc czy nie czytam wsyztsko na temat dni pł i nie pł. w necie juz mam schize mój chłopak dla spokoju chciał isc do gina po atbletki,,po''ale kja nechciałam żeby wydawał pieniądze czytam że od ok 6 dnia cyklu zaczynaja sie dni płodne czy cos takiego my robilismy to 4 dnia cyklu,ejscze krwawiłam,niebyło wytrysku juz sama niewiem czy mam sie dalej shcizowac :(

Gość kasiaaaaa
magdalenkazz ake ajk wy to robiliscie skonczyl w tobie?ktorgo dnia cyklu?

Gość magdalenkazz
no wiec tak, tylko sie nie smiej, skonczyl na zewnatrz ale potem dotykal mnie "w srodku" mogl miec plemniki na rekach. niby smieszne ale jednak zdarzaly sie i taki przypadki, robilismy to KONKRETNIE ale dzien pozniej, kiedy juz na pewno byly dni nieplodne. bardziej mnie martwi epizod pierwszy. nic mu narazie nie mowie bo pewnie tylko siałabym panikę co nie jest moim celem. martwi mnie po prostu to ze po owulacji miesiaczka przyszla wczesniej a MUSI byc 14 dni po. i byla inna niz zwykle... echhh

Gość magdalenkazz
nie wiem nic o testach ciazowych, tzn juz wiem ze okolo 12 zl? czy to sie sprawdza w moczu? i czy wyniki sa niepodwazalne? moze moga sie zdarzac jakies anomalia... czy to trzeba sprawdzac w jakims konkretnym dniu cyklu czy obojetnie kiedy?

Gość kasiaaaaa
nie mam sie z czego smiac to sa pzreciez normalne sprawy,ale ejsli meisiaczka przyszła chodż jak mówisz inan to moze juz jest po wszystkim? a ile dni temu to robiliscie? ja4

Gość kasiaaaaa
tzn tak ja c i powiem ze nigdy testu neirobiłam,jestem młoda to ebdzie 1 raz,sama tez neiwiem,trzeba wszystko pzreczytac dokąłdnie jak robic i co jakim kolorem ma wyjsc wiesz...jakies tam kreski na swoim mam napsiane bodajże ze moge zrobic tydzien po stosunku, '' Należy pamiętać, że dostępne w aptekach testy ciążowe charakteryzują się bardzo wysoką czułością i specyficznością - pozwalają na wykrycie HCG w moczu jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki. Stwierdzono, że 50-70% wczesnych ciąż obumiera w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Dlatego też należy przyjąć, że diagnostycznie pewne są wyniki testu ciążowego uzyskane w 5-7 dniu od pierwszej miesiączki po zapłodnieniu, gdy istnieje znaczne prawdopodobieństwo, że ciąża się utrzyma. // poranny mocz !! http://www.zdrowie.med.pl/bad_labor/badania/t_ciazowy.html

Gość magdalenkazz
narazie wyobrazam sobie siebie i dziecko... coz... zmienilam diametralnie swoje zapatrywania na aborcje w kilku ostatnich miesiacach nie wiem czemu moze pod wplywem literatury i takich... nie jestem nawet jeszcze pełnoprawnym obywatelem. jestem zwykłą gówniarą nieprzygotowaną na takie rzeczy. seks nie jest jednak dla dzieci i dzieckiem jest osoba w moim wieku która sobie wyobraża że jest dorosła. smutne to. prawdopodobnie nie jestem w ciązy tak sobie gdybam... miałabym teraz dziecko, wyobrażam sobie tą katastrofe, nie mojego zycia ale zycia moich rodzicow i tego dziecka jesli cos sie zle potoczy... bez szansy na prace , malą szansą na studia... na pewno bym je kochała, ale miłość chyba nie wystarczy

Gość magdalenkazz
robilismy to 29 i 30 pazdziernika. matka mojej kolezanki miala takie krwawienie a'la miesięczne do 5 miesiaca ciazy... coz za niefart

Gość kasiaaaaa
nie mysl tak ,ja tez tak mysle identycznie,chłopak mnie pociesza,tn jak zmieniłas zapatrywania na aborcje? że bys tego neizrobiła ja ejstem moze okropna,powiedziałam mojemu wczoraj że psozłabym mzoe gdyby mnie to niebolało boże widzisz cjhcielismy raz bez gumki,to takie boskie uczycie i co potem sie martwimy oboje tez jestem młoda,znam sie an sexie niepowiem ze nie,i akzdemu czy wmoim wieku cy starszej kbiecie mzoe sie dazyc taka ajzda ze chce bez.... :( ja bym sie zbaiła ejsliby sie okazało ze ejstem..naprawde...juz by nic nie miało dla mnie sęsu,nic!!! niehcce tak myslec,że ejstem,poprostu mam dosc bo nieskonczył we mnie wiec........o rany :(

Gość o bosheeee
dziewczyny, zakładam, ze chyba żadna z Was nie miała jeszcze biologiii w szkole, bo przecież takich rzeczy jak cykl u kobiety to uczą chyba od zawsze. Tak więc od początku, jeżeli masz 30 dniowy cukl, to owulacja następuję 14 od końca czyli w 16 dniu cyklu Twojego, tak więc skoro kochaliscie się 4 dnia, to wątpie, zeby plemniki przetrwały AZ12 dni!! co innego, jak masz nieregularne miesiączki, ale nawet, jeżeli ta nieregularnosc jest okolo tych 27-32 dni, to wszytsko jest ok i nie jestes w ciąży. Teraz postaraj się poobserwować swój organizm, a nie stresuj się, jeżeli około 12-16 dnia zaobserwujesz u siebie wydzielinę przypominająca białko jaja kurzego, to znaczy, ze wszytsko jest ok, bo własnie w tym czasie będzie sie szykowała kolejna owulacja. Glowa do góry. postaraj się zawsze obserwować swój organizm, a bedziesz o wiele spokojniejsza. pozdrawiam i 3 maj się! napewno nie jestes w ciazy

Gość kasiaaaaa
niemozesz sie tez sugerowac tym ze ,,matka twojej koelzanki...'' to ci ejscze bardziej zaśmieca myśli zapewne..mi by zaśmeicało....jej mama to je mama,moze coinnego gdyby była to twoja mama......ae tak....ja 1 raz o czyms takim słysze,niemysl o tym ''że jej mama.....''to nie am nic do rzeczy

Gość kasiaaaaa
do o bosheeee : dzięki naprwede mi lepiej,juz wiem ze nie damy suie poniesc z facewtem juz 2 raz tak samo.bo takie nerwy nie sa wskazane..... ten śluz ma być pzreźroczysty ''lejący''czy gęsty jakiś zółtawy??

Gość magdalenkazz
ma do rzeczy swiadczy to o tym ze mozna miec krwawienia zludzajaco przypominajace mieszaczki bedac w ciazy. do:O bosheee miala biologie. hehehe pewnie masz racje i dzieki za slowa otuchy dla nas :) ale czy nie jest to dziwne ze : Owulacja byla 26 wiem bo ją czułam wyraźnie. Wiec miesiaczka powinna byc DWA TYGODNIE POZNIEJ 14 dni, tak mnie wlasnie uczyli. a tymczasem byla wczesniej 2 dni i byla inna niz zazwyczaj. to chyba normalne ze mnie to martwi.tym bardziej ze mam jakas nienaturalna sklonnosc do robienie wideł z igieł. zmienialm zapatrywania bo caly czas mowilam ze to PŁÓD a nie dziecko i ze ono nic nie czuje nic nie wie. Ostatnio widzialam takie zdjecie jak ten"płód" podczas operacji łapie chirurga za palec!!! moze to żałośnie sentymentalne ale jednak uważam że to dziecko i nie usunęłabym go. nie bede taką egoistką (jakby co)

Gość o bosheeee
taki jak białko kurze, gęsty ciągnący się, zobaczysz ze wszytsko bedzie dobrze, ja sie z moim facetek tak kocham juz chyba z 2 rok i nadal wszytsko jest ok, trzeba się nauczyc siebie, wyedy będziesz wiedziała, kiedy wolno "zaszaleć" a kiedy nie, a juz na pewno warto sie wybrac po tabletki anty ( choc ja sie jakos juz 2 rok nie moge wybrac), bo to daje wielką gwarancję, ze Wasze pozycie obejdzie sie bez stresu :*