Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leticiaaaa

Ratunku proszę!!! co oznacza jasna krew??? Niski poziom hormonów??

Polecane posty

Gość Leticiaaaa

Mam okres, ale nie ma tak jak zwykle lekkich skrzepów, nie ma ciemnej krwi, krew jest jakaś podejrzanie jasna!! Cholera co to może znaczyć??? Ktoś tak miał??? Może to niedobór jakiegoś hormonu??? Mam wrażenie że moja macica nie złuszczyła się tak jak powinna....

Gość jutro
jasna krew to w zasadzie mało hemoglobiny, jedz wit.C

Gość lalllka
a co oznacza taka ciemna krew???stara cyz co?:(

Gość Leticiaaa
no.... a poza tym że mało hemoglobiny, to co może oznaczać taka jasna krew??? Zazwyczaj miałam ciemną w trakcie okresu...

Gość ojej ojej
może tym razem nie było jajeczkowania i stąd ta jasna krew po prostu

Gość Leticiaaa
serio?? To może oznaczać brak jajeczkowania?? Rany.... dzięki za wypowiedzi, jeszcze oczywiście pójdę do gina, ale coś podejrzewam że mam niski progesteron bo już kiedyś miałam i podobne objawy były.... jasna krew, dość rzadka.... cholera może jestem już bezpłodna :( na szczęście mam dziecko i więcej nie planuję.....

Gość space456
a moze niunia Ty po prostu w ciazy jestes? takie plamienia jasna krwia i brak "normalnego" okresu bylo u mojej zony pierwsza oznaka ciazy polecam tescik:)

Gość space456
to teraz tak na powaznie skoro to nie ciaza to bede normalnie banalny i malo oryginalny ale dla swietego spokoju lec do lekarza takie nieprawidlowe krwawienia to nic napewno dobrego nie jest nie jestem kobieta ale trzy lata malzenstwa troche mnie podszkolily pozdro

Gość luuuuuuuuuuuuups
up up

Nie przejmuj sie,to nic zlego,zdarza sie....dla swietego spokoju mozesz pojsc do gina,zeby sie upewnic ze wszystko jest w porzadku:) Przynajmniej u mnie tak bylo;)mialam dziwne okresy w swoim zyciu:)

Gość Leticiaaa
Heh, bardzo śmieszne.... ja naprawdę się przestraszyłam, no wiadomo taka rzadka, dziwna krew przy okresie nieczęsto się zdarza. Ale może jestem przewrażliwiona.... zawsze wmawiam sobie tysiące chorób i dolegliwości.... no nic dzięki za wypowiedzi....

Gość lalllka
A OD ILU lat amsz okres? byc moze nie mialas owulacji...,idz do gina dla spokoju:)