Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość negra

ZMORA WŁOSÓW POFARBOWANYCH NA CZARNO

Polecane posty

Gość negra

I CO Z TYM ZROBIĆ??? JUŻ JAKIES PARE LAT MAM NA CZARNO POFARBOWANE. JUŻ MI SIĘ SERDECZNIE ZNUDZIŁY. CO ZTYM ZROBIĆ? ZAPUSZCZAĆ? Z TEYMI ODROSTAMI NIE DA SIĘ ŻYĆ! ZABIEGI W SALONIE SĄ CHOLERNIE DROGIE (200 ZŁ). JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE DZIEWCZYNY

Gość rikitiki
jesli zalezy Ci na dobrze "zrobionych" wlosach to lepiej odkladaj te 200 zl. Tez kiedys zalowalam i zaczelam sama kombinowac, efekt byl taki ze spalilam potwornie wlosy..

Gość czekoladka23
a jaki jest twoj naturalny kolor wlosow??

Gość negra
mysi :( wpadający w brąz. miałam już wiele kolorów, lubie zmieniac kolor ale tym razem sie nie da :( miałam kiedyś odrosty 6 miesięczne ale nie wytrzymałam i pofarbowałam na czarno. tak pozaty to pasuje mi ten kolor ale mam go dość ;)

Idź do fryzjera, niech Ci ufarbuje włosy na kolor jak najbardziej przypominający Twój naturalny. No a potem regularnie podcinaj, w końcu pozbędziesz się tych farbowanych :)

Gość ja zrobiłam
włosy palette do 24 myc granatową czerń, zrobiłam 2 razy, teraz załuję bo jest jak farba, moj naturalny kolor to ciemny brąz, chciałabym mieć teraz złocisty brąz i moge zapomniec, sciąć też nie chce bo mam włosy prawie do pasa i szkoda mi ich. Zrobiłam sobie henną w tubce orzechowy brąz, kupiłam szampon z dodoatkiem henny, myję co 2 dzień i trochę zjaśniały. Polecam.

Gość ttt
ale ja wiem, że jedna wizyta u fryzjera nie wystarczy. trzeba to ponawiać. i co w tedy? ja kiedyś ogoliłam sobie łebek do zera, sama skóra :) nie mówie żebyś to robiła. z czarnym kolorem to tak juz jest, masz go jak w banku, niczym go nie pokryjesz

Można zastosować dekoloryzator, ale skutki mogą być bardzo różne, łącznie z jasnopomarańczowymi włosami. Szczerze radzę iść do fryzjera. Ja nigdy już ufarbuję sama włosów, kilka prób skończyło się niepowodzeniami.