Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotowa

38 tydzien

Polecane posty

Gość Gotowa

Bede miala zaplanowana cesarke w 38 tygodniu.Tak zaproponowal lekarz.Nie za wczesnie?

a co, lekarz nie umial Ci odpowiedziec na to pyttanie? Myslisz, ze tu sa specjalistki lepsze od Twojego lekarza? Moze wiec ktoras kafeterianka zrobilaby zamiast lekarza Tobie cesarke?

ja miałam cesarkę w ostatnim dniu 37 tygodnia. dziecko urodzone 3 tygodnie przed terminem jest jako donoszone. Dlaczego lekarz tak zdecydował?

Gość Gotowa
Ta cesarka jest zaplanowana,bo taka podjelam decyzje(rodze w prywatnej klinice).Akurat 1 stycznia koncze 38 tydzien i lekarz zaproponowal,ze to fajna data.Pytam czy nie za wczesnie,czy dzidzia nie bedzie mala.Mam do lekarza zaufanie,po prostu mam nadzieje wysluchac opinii osob,ktore rodzily wlasnie w 38 tygodniu,zeby byc pewna swojej decyzji.

Gość saffi
dlaczego jeśli jesteś zdrowa to zdecydowalaś się na cc? poród naturalny jest zdecydowanie zdrowszy, a cc to bądż co bądż operacja... bezsens.......ale to wolny kraj .szczęścia życzę

twoja wypowiedź mnie zaskoczyła i zszokowała. Zabierasz dziecku dwa tygodnie tylko dlatego że 1 stycznia jest fajna datą !!!!!!!!!!!!!??????? Ja miałam cesarke w 37 tc tylko dlatego, że wystapiło duże zagrożenia życia mojego i dziecka. Wybacz, ale to jakis debilizm, obyś tego nie żałowała. A swoją drogą ten twój lekarz to chyba jakis konował. Mimo wszystko życzę Ci szczęścia.