Frotka 1 Napisano Listopad 8, 2005 Dlaczego kobiety,ktore nie moga lub w danym momencie zycia nie chca miec dzieci bardzo latwo zachodza w ciaze,czasem wrecz \"niechcacy\",a kobiety bardzo pragnace dziecka nie moga w nia zajsc??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reasumujac:plodne kobiety czasami chcialyby byc bezplodne i na odwrot,nigdy nie ma tak,ze bezplodna kobieta jest szczesliwa z tego powodu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedagog 0 Napisano Listopad 8, 2005 No to niestety prawda, ale dlaczego tak jest ... a kto to wie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Listopad 8, 2005 tez sie zastanawiam nad tym dlaczego to wszystko takie popieprzone ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wela Napisano Listopad 8, 2005 Z tym "niechcący" to tak zupełnie prawda nie jest. W ciążę co najwyżej można zajść przez brak rozwagi niż niechcący....Raczej Ci którzy uważają w ciążę nie zachodzą.... Np mnie przez ostatnie 9 lat niechcący się nie udało zajść w ciążę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wela Napisano Listopad 8, 2005 mimo to, łączę się w żalu z tymi, którym się udało niechcący oraz tym którym chcąc się nie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 30-latka Napisano Listopad 9, 2005 Masz niestety trochę racji, ja mam już przeszło 30-stkę, zabezpieczam się wszelkimi możliwymi sposobami, boję się bardzo, że kiedyś i tak zajdę w ciążę mimo, że bardzo tego nie chce. Niestety tak już jest ten świat skonstruowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach