Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ted Bundy

Biali panowie czarne panie.

Polecane posty

Ludzie w sobotę idę na imprezę gdzie będzie 5 moich kolegów ze studiów i 5 czarnulek, studentek z Afryki i Ameryki Płd. Chciałbym sobie jakąś egzotyczną babeczkę przygruchać. Kurna , ale nie wiem jak to zrobić , macie jakieś pomysły , albo rady?

Gość Dream On Baby

naprawde sadzisz, ze ktos tutaj poda Ci gotowy przepis jak poderwac babke ???????? wszystko zalezy od okolicznosci.BAW SIE DOBRZE :)

Gość kikikiki maupa
I nie przeczytasz !

Gość to i tak nie dostaniesz
bo kurwa glomb jestes skoro myslisz, ze dostaniesz przepis jak poderwac i zerznac czarnulke, moze chcesz zeby napisac Ci tez w jaki sposob masz ja przeleciec jesli juz poderwiesz w co watpie bo glomb jestes :O

No to pochwal się jak to zrobić , jak taki mądry jesteś. Ja nie mam doświadczeń z cudzoziemkami. A w tym przypadku wchodzą w grę różnice kulturowe.

Gość skoro juz szukasz porady
wiec nie wiesz co masz robic czyli z gory przekreslasz sie :O dla Ciebie jedyna rada jest mocno spic wybranke bo inaczej na glomba nie poleci :O

Gość kikikiki maupa
Już ci ktoś napisał, że głąb jesteś i to wielka prawda. Nie ośmieszaj naszego kraju przed cudzoziemkami. Lepiej zostań w domu i pograj w bierki.

Polki wiem jak podrywać , nie podrywałem dotąd czarnych babeczek , to do cholery skąd mam wiedzieć na co one lecą.

Gość napewno na glomba nie poleci
zadna :D

Polki , to zależy , niektóre lecą na brykę i gości w dresach , ale są też takie chociaż w mniejszości co lecą na intelekt.

jak wrocisz z tej imprezy, KONIECZNIE musisz napisac jak Ci poszlo OK ????? :)

Gość wroc glombie i pochwal
sie jak Cie koledzy wydupczyli :D

Ale mi nie chodzi tylko o dupczenie, pajacu. Bo jak chcę podupczyć to jeden telefon do mojej byłej i sprawa załatwiona.

hehehe niektore komentarze tutaj sa budujace dla Ciebie :P Po imprezie czekamy na relacje.....chyba sie zaloze, ze nie uda Ci sie poderwac, no ale zawsze moge sie mylic.Jak by nie bylo,zycze Ci powodzenia :)

Gość buahahah zajebiscie
ale Ciebie wydupcza, a nie Ty kogos :D to bardzo wzruszajace, ze jeden telefon do bylej i zalatwione :O jak do dziwki normalnie, zero szacunku :O

Nie chodzi o dupczenie , ale o jakis stały związek. A co wy macie dziewczyny tylko do dupczenia?

Gość glombie staly zwiazek
z murzynka? za krotki jestes skoro nawet nie wiesz jak zagadac do kobiety :O

no ale naprawde, jak ktos moze na forum podac Ci sposoby na poderwanie dziewczyny??? no zastanow sie....czasem mozesz stanac na glowie a jesli sie nie spodobasz to i tak nie masz zadnych szans.. Moge podac Ci tylko 1 warunek: Po prostu BADZ SOBA :) moze jakas sie zainteresuje.....

No i co z tego ,że z Murzynką? Co to, tylko z Polkami mozna mieć stałe związki ?

Gość kikikiki maupa
Daj sobie spokój z murzynkami, zagadaj lepiej do olivii, widzisz że się laska zaciekawiła ;) .

Gość olivia skarbie umowisz sie ze
mna? obiecuje, ze bede soba 🌼 :D

heheehe zaciekawila sie a co ??? bo widze,ze Ted to jakas sierotka i nie wie co zrobic widzac dziewczyne :P po prostu zrobilo mi sie go zal :(

Gość to po kiego chuja glombie
tutaj pytasz, skoro mozesz kumpla zapytac? :O olivia, ale jestes fajna 🌼 umowisz sie ze mna z litosci?:( prosze 👄

Gość mulatka czekoladka
Masz kase i nie jestes sknera,masz fajna bryke,fajne ciuchy,chodzisz na solarium(bo gdzie do czarnulki z polska blada twarza) i masz wycwiczone cialko,to moze uda ci sie jakas fajna czarna laske poderwac!My jestesmy tutaj "rarytaski" i mamy w czym wybierac,wiec jakis byle Gogus bez kasy i stylu nie wchodzi w gre!

Gość dobra glombie to sprobuj
z nia poprostu do kurwy nedzy pogadac :O jak bedzie miala Cie w dupie to chocbys jajami zaglowal to nic Ci nie da