Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała1234

pomóżcie!!!jakie stosujecie kremy na sińce,worki pod oczami?????

Polecane posty

Gość mała1234

Od jakiegoś czasu mam worki pod oczami, nie jest to spowodowane zmęczeniem, niewyspaniem, poprostu pojawiły się ot tak bez powodu.

Gość poprosze kalosze
zupelnie szcerze i powaznie to na opuchniecia i since dzila krem na hemoroidy stary sprawdzony sposob

Gość smutnaaaaa
niestety ale nie ma sposobu na worki pod oczami !!! 2 dni temu byłam u dermatologa i poprosiłam go właśnie o jakis cudowny krem,powiedział Mi ze nie bedzie mnie naciagał na z adne maści ,kremy bo to i tak nic nie pomoze,ostatnio był w Paryżu na konferencji dotyczącej własnie sinców pod oczami,jedynym rozwiazaniem jest wpuszczenie tłuszczu własnie w to mieisce,ale nie zapytałam sie czy taki zabieg wykonuje sie juz w POlsce :-(

Gość meduza gorgona
Ale sińce pod oczami to przede wszystkim chyba wiążą sięz jakimiś brakami w organizmie , np. przy anemii występują , więc może po prostu trzeba zwalczyć przyczynę. No chyba że już zawsze miałaś sińce , to znaczy , że taka już twoja uroda

Gość lalala
mi pomogly oklady z ogorka lub herbatki.zmiejsza opuchlizne i rozjasnia okolice oczow-ogorek swiezy.powodzenia.papapapap

Gość Paulin
Myślałam, że sińce są dla mnie stworzone, że nigdy się ich nie pozbędę...A tu nagle...kupiłam sobie krem pod oczy i nie był wcale drogi ok. 30 zł, ale skuteczny!!!!!!!!!!!!!! Od tamtego momentu ( użycia kremu ) moje sińce są jaśniejsze z dnia na dzień...:)

Gość Paulin
To cudeńko...hmmm nie pamiętam nazwy, ale mogę sobie przypomnieć. Po za tym okłady z ogórka świetnie pomagają :P

Gość hej a czy wiecie
a wiecie moze jaka jest tego przyczyna np zle odzywianie albo cos zeby je zlikwidowac przez zmiane stylu zycia a nie kremy...

Gość mi pomaga
jak sie nie wyspie i sa podpiuchniete to parze kawe pol na pol z mlekiem ( uzywam juz przestygnietej oczywiscie) i leze sobie tak przez 20, 30 min zazwyczaj pomaga

Gość ale pijesz te kawe czy robisz
okłady z niej, bo nie jasni napisałas

Gość Paulin
Nie wiem czy wiecie, ale okłady, np. z ogórka czy z herbaty są skuteczne w 80% procentach. Jeśli jednak są one powodem niewysypiania się, to oczywiście SEN jest najlepszą radą. Czasem ludzie mają cienie pod oczami związku z naturą. Ja jednak polecam pewne środki, które osobiście mi pomogły. Jeśli chcesz znać szczegóły to pisz!

Gość padnjha
korektor roche.Z jednej strony jest na since,a z drugiej na pryszcze.Ciekla konsystencja,nakladasz pedzelkiem.Rozjasnia idealnie cienie pod oczami i nadaje blysk oku.Najpierw podklad ,potem ten korektor

Gość Paulin co to za środki
powiedz cos wiecej i cos wiecej na temat tego kremu za 30 zeta pliss firme kolor opakowania albo cos:(

Gość Paulin
Czy może mi ktoś doradzić jakiś korektor na sińce? Ale jakiś nie drogi, a skuteczny. Koleżanka mnie poprosiła o wiadomość w związku z korektorami. A ja zdradzę ciupinkę o moich tajnych kosmetykach. Jednym z nich ( ok. 10 zł ) jest ( wejdźcie tutaj: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=2969 ) Mi osobiście pomógł. Możecie wypróbować. A jeżeli nie wyjdzie to podam 3 następne.

Gość perka
oj boze nie pisz tak na raty !zapodawaj od razu te twoje super sposoby!;))

Gość Paulin
Cała ja...:) A co z tymi korektorami ???

Gość gkgjgjg
Witajcie, bardzo ciekawe rzeczy tu przeczytałam. Prowadzę blog o gimnastyce twarzy. Ćwiczenia, które tam prezentuje również mogą pomóc w pozbyciu się worków pod oczami oraz innych niepożądanych przez nas kobiety objawów wpływu czasu na naszą cerę. Więcej ćwiczeń znajduje się w moim bezpłatnym e-kursie Gimnastyka Twarzy. Przedstawiam w nim naturalne metody zachowania urody i młodości. Wejdź i przeczytaj sama http://repilpkz1a5c.az.pl/uroda/ Pozdrawiam wszystkich :D