Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu sama

pije sobie wino

Polecane posty

Gość znowu sama

tesknie za nim do bólu, a on nie pisze. i znowu płacze przez faceta i pije sama wino kto jest terazw podobnej sytuacji:(

i co ci to da? a??????? :D jak milczy, milczy to zmień na takiego co będzie rozmowniejszy. szkoda szkła dla takiego ;)

Gość znowu sama
no w sumie w dupie z nim tylko tak mi jakos smutno:(:(:(

Gość skrywajaca teraz czarny nick
znowu sama>>>> no widzisz sama nie jestes...ja tez steskniona jestem cholernie i zaluje ze nie mam wina bo mam na nie ochote......mysle i mysle a on milczy i milczy , ma swoje na glowie, jest zajety i ....jest facetem...nie ma potrzeby gadania non stop i okazywania uczuc...a ja siedze i siedze i czekam i czekam.....kurde jak te laski z pociagu w "dniu swira" i czekam na nastepne spotkanie......wrrr

jak smutno, to sobie zaśpiewaj albo...zatańcz coś ;) a tak na poważnie nie znoszę smutasów. wiem, że czasami życie potrafi dać w kość, ale przecież nie po to się żyje żeby się smucić. gdybym wzięła w ręce wszystkie moje smutki nie potrafiłabym ich udźwignąć dlatego odstawiłam je na bok niech same się smucą a Ty, uśmiechnij się, i to już ! :D 🌼

A ja pije piwko i terz jestem smutna z reszta jak co dzien..bo nie moge trafic na tego jedynego :(

Gość znowu sama
bo faceci sa do dupy i mam ich dosc,ale.....................gdyby on teraz byl przy mnie ehhhhhhhhh:(:(:(:(:(:(

znowu sama dobrze gadasz

Gość znowu sama
moze napisze pierwsza ale co moze cos takiego super milego? dobry pomysl? no i co:(?

Gość znowu sama
to pijemy to wino same :(:( bo wiedomo ze faceci to geye:(

znowu sama zalezy jak dlugo sie znacie ...

Gość taka sama samotna
tez pije winko i tesknie do milosci, ktora przyszla tak nieoczekiwanie, ze nie ma na nia miejsca

Gość znowu sama
kilka miesiecy ,ale nie widzielismy sie bo poznalam go nan necie. wlasnie mialo dojsc do pierwszego spotkania a on milczy a ja mam dola:(:(:(:(:(:(

Gość znowu sama
i w ogole moja sytuacja jest zjebana na maxa ta milosc nie ma szans:(:(buuuuuuuuuuuuuuuuu

do samotnych :D pewnie tego nie wiesz ale musisz uwierzyć że jest ktoś kochany kto marzy o Tobie tak samo jak Ty wyczekuje dnia kiedy sie spotkacie by sie objąć i zostać i trwać 🌼 ech nie przesadzajmy, gdyby wszyscy byli tacy, jak piszesz, kto by nas kochał...kiedyś ? :D z tego wszystkiego naleję sobie lamkę wermutu :)

Gość znowu sama
furiatka moge to sciagnac dla niego?? chociaz moze nie warto :( tez sobie naleje

w takim wypadku nie pisz do niego pierwsza no chyba ze na internecie nie na komorke cos w rodzaju : "hej co sie nie odzywasz?" bez zbednyc hslodyczy i glowa do gory, choc ja tez kiedys mialam taka sytuacje, ale teraz jestem w zupelnie lepszej :) pewnie sie odezwie tylko w odpowiednim dla niego czasie moze jest naprawde zajety

Gość znowu sama
ale ta milosc jest chora i bez przyszlosci

w takim wypadku nie pisz do niego pierwsza no chyba ze na internecie nie na komorke cos w rodzaju : "hej co sie nie odzywasz?" bez zbednyc hslodyczy i glowa do gory, choc ja tez kiedys mialam taka sytuacje, ale teraz jestem w zupelnie lepszej :) pewnie sie odezwie tylko w odpowiednim dla niego czasie moze jest naprawde zajety

jak chcesz to ściągaj, ja płodze te wiersze bez przerwy ;) tylko...czy on to doceni ? :D dziewczyny, ale po co sie smucić? pijmy za nasze kolejne, radosne dni ! może się odezwie a może nie, najważniejsze to czymś przepchać złe myśli ;)

Gość znowu sama
no ja przepycham winem wlasnie:( i chyba lepiej sie czuje:)

Gość taka sama samotna
a ja smutkow nie moge utopic skubane plywaja a ja jeszcze gorzej sie czuje

Gość znowu sama
no ale nikt chyba z was nie ma tak zjebanej sytuacji jak ja :(

Gość taka sama samotna
a ja mam tak od 5 lat mam meza ktorego nie kocham, mamy synka 2 latka. Teraz sie zakochalam z wzajemnoscia w dwa lata mlodszym. Od meza odejsc nie moge bo nie mam dokad. I co mam zrobic??

ja wermucikiem, chociaż specjalnie powodów do narzekań chwilowo brak :) poza ogólnym zmęczeniem pracą, ale chyba na taki stan cierpi większość ludzi.;) gdyby nie ta jesień moje serce nie tęskniło by tak nie wzdychało by tak nie czekało by tak na miłość :) znowu sama --> cieszę się, przepychaj z umiarem ;)

Gość znowu sama
a ja ??? niedawno obchodzilam 6 rocznice slubu, moj synek ma prawie 2 latka, nie kocham meza ,ale kocham jego ,choc niegd sie nie widzielismy ,tylko krotkie rozmowy przez telefon i ciagle pragnienie bycia razem :(:(:(

Gość znowu sama
odejdz do niego

Gość taka sama samotna
widze ze sytuacje mamy podobna, no nic zdrowko kieliszeczkiem oby bylo lepiej

Gość znowu sama
nom pijemy:( i placzemy