Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowana

ksiazeczka sanepidowska

Polecane posty

Gość zeschizowana

ludzie, niech ktos mi dopowie, co jesli bede zanosic te probki i wykryja mi ze mam np.owsiki? to bedzie kompletna kompromitacja! powiedzcie mi co zrobiliscie z taka sytuacja. juz za rok bede musiala miec a mam 15 lat to troche glupio tak do lekarza tymbardziej jak sie mama skapnie. przerabaneeee! i nie bluzgajcie mnie, to dla mnie jest serio problem

Gość o co biega dziewczyno
A o co Ci chodzi właściwie? Co bedziesz musiała mieć za rok? Te badania? I z czym głupio do lekarza? I z czym się mama skapnie? Nie rozumiem :O :O :O Badania w sanepidzie to badania bakteriologiczne kału na nosicielstwo Salmonelli i innych pałeczek jelitowych. Owsiki ich nie obchodzą

A o co Ci chodzi właściwie? Co bedziesz musiała mieć za rok? Te badania? I z czym głupio do lekarza? I z czym się mama skapnie? Nie rozumiem :O :O :O Badania w sanepidzie to badania bakteriologiczne kału na nosicielstwo Salmonelli i innych pałeczek jelitowych. Owsiki ich nie obchodzą

Gość zeschizowana
bo wiesz w mojej przyszlej szkole bede miec kontakt z zywnowscia i kazdy tam musi miec wyrobiona. i jakby mi owsiki wykryli to wtedy by mi jej nie wyrobili, i nie wiem jakby to wygladalo, ale skoro mowisz ze na to nie patrza to sie uspokoilam.jutro kupie kilo kapusty kiszonej:D a ty na przyszlosc nie denerwuj sie:)

Podejrzewasz u siebie owsiki?

Gość Owsik
Dupta co chceta

Gość zeschizowana
no,ostatnio zaczeły mi wyłazić z dupki,takie wielkie,na 5cm.,oslizłe,zielone i śmiały się jak pojebane !! wiecie może co to za gatunek owsików??

Sądząc z opisu to pewnie olbrzymi owsik zielony. Musisz myć odbyt często, także w środku na głębokości co najmniej 20 cm

Gość Lekarka
Badania do ksiazeczki sanepidowskiej, sa bakteriologiczne, a wiec maja na celu wykrycie ewentualnych bakterii w przewodzie pokarmowym, a nie pasozytow. Tak wiec nie ma szans by wykryto u Ciebie owsiki, za to salmonelle owszem :D

Gość Boshe
ile ty masz lat gówniaro ? bo piszesz jakbyś dopiero co nauczyła sie literek trzeba od czasu do czasu umyć dupe wtedy nie miałabys problemu !!!

Gość -ja-
Witam, Ja mam podobny problem :( niestety :( Właśnie miałam wyrobić książeczkę sanepidowska, ale dzisiaj okazało sie, zę mam owsiki ;/// Czy faktycznie w badanie tego nie wykryję i nie bedzie problemów, że książeczki mi jednak nie wyrobia? Pozdrawiam