Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiteczka mała

pliss odpowiedzcie

Polecane posty

Gość kiteczka mała

w tzrecim tygodniu zapomniałam drugiej pigułki i wziełam ją po upływie 15 godzin a dwa dni pzred zapomnieiemi sie kochałam, no i potem po tym też sie kochałam to wiem ze jest ryzyko ciaży!! wiem ze jak sie w 3 tyg. zapomni to trzeba nei robić 7 dniowej pzrerwy a ja ją bede robiła!!!

Gość kirli pirli
raczej nie rob przerwy tylko skontaktuj sie z kekarzem ale nie martw sie nie jest zle nie powinnas byc w ciazy bo po 3 tyg brania tabletek bylas raczej po owulacji pa pa pa

Gość kiteczka mała
ale jak biore tabletki to WOGÓLE owulacja nie wystepuje bo tabletki ju zhamują wiec w kazdej chwili chyba moze do niej dojść!!!!! plis o odpowiedz!!!!

nie rob przerwy. Moglas sie nie kochac z chlopakiem po zapomnieniu. Jesli zrobisz przerwe to ryzyko ciazy jest bardzo duze.

Gość ala22888
Normalnie zrob przerwę i nic się nie martw.Nie wiem dlaczego ci przyszlo do glowy żeby nie robić przerwy.Ja biorę tabletki już 6 lat i trochę wiem.

Gość ala22888
Co za mądra myśli że kiedy się bierze tabletki to jest owulacja ? He He

Gość kiteczka mała
ale dziewczyny,czy est to prawdo podobne ze bede w ciaży??? bo pzrerwa była 15 godzin jak zazryłam tabletki,a kochałam sie przez te dni do środka?? i czy jak bede w ciaży to okres cgyba już sie teraz w tej 7-dniowej pzrerwie nie powinien pojawić co???

Gość kiteczka mała
odświeżam prosze o odpowiedz!!!