Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sirpa

Kto jest szczesliwy w swoim zwiazku??

Polecane posty

Ciagle sie slyszy o zdradach, o nieudanych zwiazkach, ludzie sa razem mino, ze potwornie sie ze soba mecza.... Nic nie slychac o szczesliwych zwiazkach..... i to jest spory blad. Powinno sie mowic o nich glosno, bo ludzie nie wierza juz w prawdziwa milosc.:( Ja mam to ogromne szczescie za ktore jestem wdzieczna losowi, ze znalazlam swoja druga polowke. Mino, ze sa rowniez chwile kiedy jestem na niego zla to jestem spelniona w tym zwiazku i Kocham go z calego serca. Jest wiele spraw w ktorych sie nie zgadzamy ale wszytsko tlumaczymy sobie na spokojnie bez krzyku i nawet jak nie dochodzimy do porozumienia to przynajmniej wysluchujemy swoim argumentow.:) Kto jeszcze jest w szczesliwym zwiazku i Kocha nad zycie???

JA! I mogę mówić o tym 100 razy i na całe gardło Jestem szczęśliwa w związku aż sama sobie zazdroszczę :)

Zglaszam sie :D Zakochana,kochana i szczesliwa. Po dlugich i frustrujacych poszukiwaniach znalazlam odpowiedniego faceta. I tak sobie trwamy razem od 14 miesiecy :)

Ja! :) tez strasznie zakochana, straszliwie szczesliwa :) i też sobie sama zazdroszcze, ze spotkalo mnie takie szczescie:D

OJ zazdroszczę Wam dziewczyny!!!!!!! To cudowne, że są na tej planecie szczęśliwi ludzie! Ja też czasami mam chwile radości... Ostatnio coś się psuje między nami, ale mam nadzieję, że to tylko chwilowy krysys i przejdzie. A tak w ogóle to też doznałam dużo szczęścia w miłości. KOCHAJMY SIĘ I BĄDZMY SZCZĘŚLIWI !!!!! Tak jestem szczęśliwa - chcę to wykrzyczeć całemy światu !!! :) :) :)

Gość MagdalenkaM
I ja już 2,5 roku jestem szczęśliwa "posiadaczką" niesamowitego faceta, czekałam na niego cierpliwie i się opłaciło :)

Gość o_matko
Twoje wyznanie miało by wartość diamentu... gdybyś mogła powiedzieć to po 14 latach a nie miesiącach... (Działanie hormonów zakochania 1,5 - 2 lat, kobiety maja jeszcze powtórkę homonalną zakochania w macierzyństwie po urodzeniu dziecka)

Ja!!!!ja!!!ja!!! Jestem baaardzo szczesliwa i kocham mojego męża kazdego dnia coraz bardziej👄 A jestesmy malzenstwem juz 15 lat:-)

Jak milo sie cos takiego czyta:) az usmiech sam sie cisnie na usta:)

Ja też!!!!!!!!!!!!! Mój Sławek jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Was szczęśliwe dziewczyny!!!!!

Ja też jestem strasznie szczęśliwa, kochana i zakochana!!!! razem jestesmy juz prawie 10lat, mamy slicznego synka i dalej szalejemy na swoim punkcie tak jak na poczatku!!!!

Gość ANITUNKA
ja jestem bardzo szczesliwa!!!!!!jestem juz z lukaszkim 2 lata i nie znudzilismy sie sobie!mam nadzieje ze bede z nim do konca zycia!Zycze wszystkim samotnym zeby znalezli swoje drugie polowki !!!!!

Gość Wyznanie
a my jesteśmy świeżym narzeczeństwem i NIGDY nie byłam niczego tak pewna jak pewna jestem teraz ,że to moja druga połóweczka ;*

Gość Aktia
jestem bardzo szczesliwa dopóki mu tego nie powiem, potem przestaje sie starac. Nakrzycze ii znow sie satra :)