Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yweta

Piersi jak zobrazka

Polecane posty

Gość yweta

Problem małych piersi jak widać (po topie) dotyczy sporej grupki kobiet. Ja sama od wielu lat próbowałam różnych specyfików by powiększyć biust choć o jeden rozmiar - i nic. Od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem operacyjnego powiększenia piersi. Mam jednak pewne obawy ... Proszę kobiety, które poddały się tej operacji o opinie, wskazówki i uwagi Pozdrawiam :-)

Gość zizi top
Ciekawe czy któraś się przyzna ?..... Może i tak ale pewnie juz takie tutaj nie zagladaja. Zostałyśmy tylko my z mini cycuszkami :> A szkoda bo może jeszcze kogoś by tyen temat zainteresował :)

Gość arystokratka7770
ja mam duze piersi ( 34d) chetnie bym sie zamienila z jakas dziewczyna na mniejsze:) takie malutkie cycuszki:) chociaz moje nie sa takie wieeelgachne, sa duze, ale nie za duze, ale chcialabym je popmniejszyc operacyjnie:/

Gość Czarna kicia
Ja również mam duże piersi(70 D) i bardzo mi one przeszkadzają,bo jestem szczupła tylko te cycki tak jak dwa balony przede mną.Chętnie bym je pomniejszyła.Orientujecie się Kobitki ile kosztuje taka operacja powiększenia lub pomniejszenia piersi?

Gość arystokratka7770
ja tez jestem szczupla ale te piersi, moj chlopak je kocha, ale... w anglii ( bo tutaj mieszkam od 7dmiu lat) pomniekjszenie ok 2tys funtow

Gość zizi top
ciekawe ile tu u nas kosztuje taka impreza??? ja chcę wkońcu rozebrać sie przed miom facetem bez krempacji i poczuć sie jak 100% kobieta a nie jak dziecko ! Mam dość tych sytuacji kiedy kładziemy się do łóżka i nagle moje mini cycuszki zupełnie znikają :( CO ROBIĆ PORADZCIE JESTEM ZDESPEROWANA

Gość --zizi top a ile masz lat

Gość zizi top
22 ale czy to ważne??? Pewnie tak bo mój były z którym wcześniej chodziłam prawie 3 lata już znalazł sobie laske z duzymi cyckami. Podobno odszedł bo to nie było to - cokolwiek by to nie znaczyło. Ten nowy facet twierdzi że mu się podobaja takie małe ale każdy tak mówi ... czyż nie?

Gość no ważne ...raczej
wiek w tej kwestii odgrywa bardzo dużą rolę ..... a może przesadzasz i nie wiesz co to znaczy na prawdę małe ?, a dokładniej brak biustu... :( Jaki masz rozmiar i jak Ci się chce mierzyc to ile masz pod i w ?

Gość Czarna kicia
Wydaje mi się że rzeczywiście niektórzy faceci lubią małe piersi.Poważnie.Na przykład mój brat uwielbia małe cycuszki u kobiet.

Gość no ważne ...raczej
małe tak ale nie zupełny ich brak :(((((((

Gość zizi top
Ja mam a właściwie - nie mam piersi. Jak stoję to może coś widać ale staniki noszę tylko takie sztywne albo push-up. Czyli mój rozmiar pod i w rózni się może tylko 1 cm

Gość zizi top
pracuję i odkładam kase na operacje ale podobnie jak Yweta boje się kompikacji jakie moga sie trafić po operacji wiec jeśli by któraś kobieta która miała taką operacje chciała się wypowiedzieć np. kal długo i jak bardzo boli to chętnie o tym poczytam bo jak na razie tylko mi sie marza piersi jak z obrazka

Gość no ważne ...raczej
też myślę o operacji , jedyne co mnie przeraża to że mogą wystąpić jakieś niebezpieczne komplikacje, lub że biust będzie wyglądał sztucznie i da się poznać że nie jest naturalny....

Gość zizi top
znam wiele opini z telewizji na temat tych operacji, ale sa to racze pozytywne opinie - REKLAMA A nie słychać wypowiedzi tych zwykłych dziewczyn które nie maja fortuny i decyduja sie na operacje w zwykłych klinikach. Wiadomo że jak zapłacisz kupe szmalu to msz wszystko naj naj i nie ma kompilacji a nawet jak coś nie jest tak ... to robia szystko by to jak najszybciej poprawić. A jeśli chcesz spełnić swoje marzenie i decydujesz się wydać ciężko zarobione albo pożyczone pieniądze to nawet na reklamacje nie będzie cię stać i pewnie z takimi nie chcą nawet gadać...

Gość zizi top
Yweta ma racje że zaciąga języka na forum tylko jeszcze nie widać opinii od tych "już" szczęśliwych posiadaczek nowych piersi jak z obrazka. Ciekawe czemu? Pewnie tak jak myślę już tu nie zaglądają. Pozdrawiam te z dużym biustem :) mimo wszystko wam zazdroszcze kibitki. Tak bardzo chcę mieć piersi ... Juz sama nie wiem co mam robić - czy inwestować w tabletki czy zbierać na operacje???

MATKO KOCHANA!!! Nie lubię krytykowac ludzi, ale cóż... Zastanów się nad swoim \"pragnieniem\" - po co ci duży biust??? Czy to jest ważne??? Człowieka nie ocenia się po wyglądzie, lecz jeżeli Twój poprzedni \"chłopak\" tak robił, jest to niedorozwinięty dupek, a nie prawdziwy mężczyzna!!! Chłopak nie powinien patrzeć na wygląd dziewczyny, lecz na jej charakter, sposób bycia, itp. Przecież związek to przyjaźń, współpraca, wsparcie. Naprawdę, radzę ci \"inwestować\" w rozum, bo mądrość pozostanie, a uroda przemija. P.S. - nie wyobrażam sobie chodzenie z \"galaretami\" w biuście, łeeeee :/. A jeżeli kiedyś chciałabyś mieć dziecko, to myslisz, że w okresie laktacji nie będzie żadnych komplikacji?? Toż to ingerencja w organizm!!! Pamiętaj, że takie rzeczy nie pozostają bez wpływu na funkcjonowanie organizmu. Trzymaj się, papapa!

Gość kiziamyzia
Robiłam wstępne rozeznanie w tej sprawie.Zabieg w naprawdę dobrej klinice to koszt ok 9000 do nawet 12 000:( Mnie osobiście najbardziej przeraża ból po zabiegu,podobno koszmarny.Urodziłam dwoje dzieci,wiem co to ''nawał mleczny'' myślałam że wtedy oszaleję,więc mam jako-taką wyobraźnię czym to ''pachnie''

Gość zizi top
Jeszcze kilka takich opini a zupełnie zmienie zdanie ... Może właśnie o to chodzi by nam kroś wreszcie przemówił do rozsądku. Bo tak naprawdę to o moim biuście myślę tylko w intymnych zbliżeniach z moim facetem. Noszę stanik powiększający biust i nikt poza najbliższymi nie wie jak wyglądam nago. Może my z mini cycuszkami powinnyśmy same się wypromować ?! Mam małe ale są kochane i wrażliwe. To fakt że marzę o dużych piersiach bo to atrybut kobiety. Małych nikt nie chce oglądać ja krępuję się rozebrać na basenie i czuje się niekonfortowo . Mam dosyć ukrywania się za sztywnymi "gorsetami" chcę latem wyjść na plaże w koszulce na cienkich ramiączkach bez stanika...

Gość zizi top
do Dr AgOnKa Nie masz pojęcia co to znaczy mieć mały biust. Niektórym wydaje się że to nic takiego... Ale jaky twój biust był taki mały jak u dziewczynki 12-13 letniej to pewnie zmieniłabyć zdanie. Pewnie że facet jak kocha to nie za piersi tylko za człokształt ale jak rozebrać się przed kochanym facetem i oddać mu się bez reszty gdy nie czujesz się 100% kobietą?

DO ZIZI TOP Heh, nie wiem, co odpowiedziec na to \"rozebranie przed facetem\" ---> ja nie znoszę seksu :P Ja tez nie mam dużych piersi - 75B, ale na mnie nie widac, że sa duże, bo mam 170 wzrostu, beka. Co ja mogę powiedziec....spróbuj polubić swoje małe piersi, naprawde nie powinnaś przejmowac sie opiniami inyych...Ajezeli nie zaakceptujesz siebie taką, jaką jesteś, to możesz czuć sie niekomfortowo, ale przyczyna tego bedzie leżała w Twojej psychice. Życzę Ci powodzenia, a także innym, którzy nie lubią swojego dużego?małego biustu - to naprawde nie jest taki wielki problem!! serio! Ludzie naprawdę maja problemy, taki powazne... Cieszcie sie , jezeli Wy ich nie macie! POZDRO!! :*

Gość bosze nie dosc ze ma małe
piersi, to jeszcze nie znosi seksu! Masz racje, duze cyce nie są ci potrzebne.

Gość maciupkaaaaaaa
nie lubię takiego gadania:"Po co ci duzy biust?" Ja noszę rozmiar AA (różnica w biuscie i pod to jakies 8 cm)i tez myslę o operacji. I wcale nie chcę miec duzych piersi, tylko NORMALNE. Jakbym miała B, to bym skakała z radości. Chcę mieć piersi z takim niewielkim 'przedziałkiem" pośrodku, a nie takie szeroko rozstawione jakie mam teraz. :( Push up pomaga tylko trochę. :(

Gość DO KYZIAMIZIA
A po porodzie nie powiekszyly Ci sie piersi?? Slyszalam,ze jak sienie karmi dziecka za dlugo ( co moze zaowocowac wyciagnietym flakami:) ) to piersi pozostaja wieksze i pelniejsze?? To prawda??:)

Gość arachnofobia
kobitki, a nie pomyślałyście o tych, które mają z piersiami problemy... zdrowotne? myślę, że niejedna amazonka marzyłaby o miseczce A... nie wiem, czy Was to w ogóle zainteresuje, ale gdybyście chciały poczytać o piersiach coś więcej w temacie dbania o nie, znalazłam artykuł na www.mydziewczyny.pl, w dziale "parada expertów"

Gość facet altacet
brałas pigułki one naprawdę powiekszają piersi szkoda sie ciąc dziewczyny