Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żądna zemsty

Zemsta na przyjacielu proszę wejdź!!!

Polecane posty

Gość dziewcze 27
Chcesz zemsty? Wroc do lektury szkolnej. Zemsta to nie jest rozwiazanie - bedziesz czula sie fatalnie, da Ci satysfakcje, ale zapewne na chwilke tylko, a czarna plama na Twej duszy zostanie na zawsze. Wiec sie zastanow. Napisalas, ze deklarowal cos. Jesli faktycznie - to dran. Ale w sumie facetom mozna wybaczyc, ze czasem traktuja nas jak towar. W naszym guscie jest uwazac :-) by nie pasc ofiara nieuczciwego kupca :-) Niektore lubia dawac sie gratis, a wiadomo, ze gratisy laduja w koszu. ;-) Sama mialam przyjaciela, wlasciwie on nigdy nim nie byl skoro juz go nie ma i tak to sobie tlumacze zamiast snuc plany jak szybko i skutecznie jego zycie zamienic w sajgon. Prawdziwy przyjaciel to skarb wiec tych pseudo milo tracic.

Gość Żądna zemsty
Do robi i dziewcze 27: Robi psychiczny to ty jestes ja mam swoj honor i godnosc i nie pozwole zeby ktos traktowal mnie jak obiekt pozadania i wykorzystywal moje uczucia!!! do dzewcze 27 rozumiem ze piszac to ze" kobiety dajace sie gratis laduja w koszu"?? to ty kurwa jestes!!!! Mysle ze wlasnie takie jak ty laduja w koszu ktore zarabiaja na swej dupie!! Ja sponsora nie szukam bo nie narzekam na brak kasy!!!wiec oszczedz sobie nie wchodz wiecej na ten topik!!!

Gość Ty masz honor
i godność. Dobre sobie, sama nie wiesz co mówisz. Robi

Gość MaskOta
a ja zgadzam sie z autorka topiku ze powinna sie zemscic!! Moze nie w taki sposob jaki ja znam i tu opisalam, bo to bylo przegiecie, ale ogolnie dac facetowi nauczke. A tobie Robi wspolczuje ze musisz placic za seks skoro popierasz osobe ktora pisze ze "Niektore lubia dawac sie gratis, a wiadomo, ze gratisy laduja w koszu." ja mysle ze wlasnie panienki ktore sprzedaja swoje cialo lądują w koszu!!! :D

Gość Dupa wolowa
hmmm przeczytalam wszystko od poczatklu do konca i rozumiem co czujesz. Niestety nie umiem ci pomoc w jaki spsob mozesz sie zemscic/ Moja siostra kopnela swego jak ja zdradzil w jaja i facet zostal bezplodny, ale nie polecam ci tego bo moze ci oddac tak jak mojej siostrze pzoa tym sprawa rtrafila do sądu i juz sama nie wiem kto kogo oskarza. sprawa sie ciagnie latami i wiecej bagna niz to wszystko bylo warte

Gość Do MASKOTY ...
Cos sie tobie pomyliło, ja nic takiego nie pisałem :-D i nie wiem kogo cytujesz. Robi PS Jak narazie za sex jeszcze nigdy nie płaciłem, cos tobie się dokladnie pomieszało :-D

Gość Do maskoty ....
Uwazasz, że mozna kochos zmusic do uczucia? Chcialabyś żeby ktos z toba był na siłę, a nie dlatego ze ciebie kocha. Ja unikam ludzi toksycznych wlasnie takich jak ty i autorka topiku. Tak w zyciu bywa, że kogos kochamy, potem milość wygasa i gdyby z tego powodu ludzie miel;i sobie skakac do gardła to obraz byłby żałosny ...

Gość a co im tlumaczysz
Wedłud mnie one są głupie i nie są w stanie tego zrozumieć ,więc szkoda czasu na rozmowe z takimi osobami .Zresztą pewnie same nie są święte .