Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaab

zatrzymany okres?

Polecane posty

Gość monikaaab

dziewczyny... "zbiera mi sie" na okres. Piersi mnie bola, sa nabrzmiale, czesto mam takie wrazenie jakbym miala go dostac, lecz niestety okres nie nadchodzi. Jak moze taki "przyblokowany" okresik odblokowac?

Gość monikaaab
szukalam tego tematu bo tez go gdzies kiedys spostrzeglam, ale nie moglam nic znalezc. Myslisz ze taka ciepla kapiel mi pomoze..?

Gość czytałam
kiedyś, że pomaga jakiś 'szok' dla organizmu, typu np. skok z trampoliny.... ale radzę uważać z takimi rzeczami;) myślę, że trzeba cierpliwie czekać i jeszcze możesz sobie zerknąć na www.mydziewczyny.pl - w 'paradzie expertów" jest artykuł o cyklu miesiączkowym, znajdziesz tam sporo informacji, które pewnie Ci się przydadzą

Gość laaallala
mnie kiedys kolezanka poradziła na takie spóźniający się okres, zeby wypic lampkę grzanego, czerwonego wina :) i poskutkowało, coprawda nie wiem czy to dzieki temu czy juz nadszedł ten czas, ale u niej tez to skutkuje ;)

Gość kolczata
Nie śmiejcie się - orgazm. Okres gwarantowany.

kiedys pisało na kafeterii zeby zazyc 2 apiryny, a pozniej wziac goraca kapiel... ja tak zrobilam i dostalam okres, ale po tygodniu :P :D

Gość monikaab
tez wzielam kapiel, lecz bez tabletek i nie pomoglo. Poczekam jeszcze :) Chociaz to opoznienie moze byc spowodowane rozregulowaniem cyklu przez chorobe i antybiotyk. Ehh.. Pozostaje mi czekac :)

Gość vikaaa
Zgadzam się z tym ze wziąść 2 aspiryny goraca kapiel. Na drugi dzień okres juz był :) a spóźniał mi sie tydzien.

Gość vikaaa
2 aspiryny plus gorąca kapiel :)

Gość Manam
Hej dziewczyny, mam problem. Mianowicie czy jezeli kobietka napije sie alkoholu w dzien spodziewanej miesiaczki i dwa dni pozniej ( majowka i te sprawy ) to jest mozliwosc rozregulowania cyklu ? Okres spoznia mi sie juz 4 dzien, od trzech miesiecy pojawial sie regularnie co 29 dni. wczesniej zawsze spoznial sie nawet do tygodnia. od pewnego czasu chodze ciezka, brzuch mam napompowany, bola mnie piersi, sa wieksze, denerwuje sie i wyskakuja mi wypryski na twarzy ( mam z tym problem tylko przed okresem) dodatkowo pobolewaja mnie jajniki, kregoslup i lekko podbrzusze, ciagle mysle, ze to juz, jednak okazuje sie, ze to falszywy alarm, jestem juz zmeczona tym czekaniem. prosze o rade.

Gość manama na tututururu
Manam oczywiście... troche alkoholu i okres ci się spóźnia 9 m-c :P

Gość Manam
nie nie, to nie wchodzi w gre ;) A na stronach jedna w wymienionych czynnikow opoznienia miesiaczki jest alkohol, wiec nie widze w tym nic smiesznego.

Gość Manam
a nie ma prawa po prostu przyjsc troche pozniej ?

Gość manama na tututururu
aj tam po prostu dramatyzujesz i tyle... wszystko może mieć wpływ na okres... czemu nie pójdziesz do lekarza?!?!?!

Gość Manam
hej hej. wcale nie dramatyzuje ;) Nie wiem czy jest sens isc do lekarza, skoro 3 dni to nie dramat, a jesli ma mi przepisac luteine od ktorej bede potem przed kazdym okresem uzalezniona, to ja podziekuje; )

Gość Manam
zwyczajnie mam taki problem jak autorka tematu, ' przyblokowany okres'