Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niiiki

Kumpel czy sympatia ?

Polecane posty

Gość Niiiki

Mam do Was pytanko ... Jest pewnien gość ktoremu sie podobam i wzajemnie i jak sie spotkamy to jest baaaaardzo całuśnie, ale zeby sie spotkac to ... troche czasu mija zanim znajdzie czas... mysle ze nie spotyka sie z zanda inna dziewczyna, do tego maly interesik nas połączył... Czy z takiego układu (to są poczatki) kumplowsko-sypatiowego może z czasem wyniknąć cos wiecej z jego strony ??

Gość pocałunek
A Ty całujesz się z wszystkimi kumplami ????

Gość Niiiki
ja nie ... ale nie wiem jak jest z jego strony ... :(

Gość pocałunek
Nie pokazuj mu zbyt jawnie, że wpadł Ci w oko ..bo przegrasz już na starcie ...faceci to istoty stworzone do tego by gonić ;) swój ideał. Poczekaj cierpliwie ...zwykle cierpliwośc jest nagradzana i pracuj dyskretnie nad tym by z czasem nie mógł bez ciebie żyć :)

Gość Niiiki
Nie da rady... on zazwyczja odpowiada "zobaczymy" ... ma 26 lat, ja mam 24 ... nie rozumiem dlaczego jak sie widzimy jets tak całuśnie a pozniej przez 2 tyg tylko troche na GG gadamy, zero esek... zawsze widzimy sie jak ON ma czas a ma go widać mało ... Nie wiem co myslec...

Gość Niiiki
Pocałunek... ale jak to robic skoro jak on wkoncu znajdzie czas raz w ciagu tych 2 tyg. to ja nie potrafie sobie odmowic tego spotkania... chyba ze na GG przestane go zagadywac, nie wysylac esek skoro on tez raczej tego nie robi (chyba ze chce sie spotkac)... moze jakies wskazówki ??

Gość pocałunek
A może musisz przyjąć, że nie jest Toba zainteresowany, ale to najgorszy scenariusz:) Czego dotyczy to "zobaczymy" ? Jeżeli Ci na Nim zależy powalcz, ale umiejętnie...sztuka dyplomacji w stosunakch damsko męskich jest ważną sprawą ....moja znajoma mawia: kto pierwszy mówi kocham -ten przegrywa ;)

Gość Niiiki
"zainteresowany" to on jest... to on mnie zagadał... wiem ze mu sie podobam.. tylko on sie widac za szybko nie angażuje i traktuje mnie raczej na luzie ale wiecej niz kolezanke ... To "zobaczymy" - odnosilo sie np. do tego czy chce sie ze mna spotykać... Ja ze slowem "kocham" jestem ostrożna ;)

Gość pocałunek
I prawidłowo:)...to może odwróć role i pozwól mu zapytać kiedy będziesz mogła się z Nim spotkać i odpowiedz podobnie jak On ..

Gość Niiiki
łaaaaaaa... trudne to by bylo... ale może powinnam wlasnie tak zrobic .. :|

Gość pocałunek
To jedyna możliwość by sprawdzić ..kiedy zatęskni i czy mu na prawdę zależy na Tobie ...bo jak nie zależy to szkoda Twojego czasu :)