Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfa

pusciles baka.. i nagle wchodzi ktos do tego pokoju

Polecane posty

a bylo tak pieknie... jeden niewinny bak- ty sam/a w pokoju i nagle ktos sie pojawia... bak sie rozprzestrzenia, masakruje twoje i goscia nozdrza...... przepraszac? czerwienic sie? zapasc sie pod ziemie i przykryc uszami... i puscic kolejnego baka co by sie dobic? heh ale problem :D

Gość tyka
udawać że się nic nie czuje :)

Gość Bąk
powiedzieć że kot puścił bączka:P albo inny zwierzaczek :P

Gość tyka
gorzej jak ktoś kota nie ma hahha :)

ojojj no wlasnie a jak nie ma na kogo zgonic... ale obciach nie? :/ ja zagazowalam delikatnie pomieszczenie... bo nie chcialo mi sie leciec do kibla (teraz to se moge pluc w brode).. no i wszedl szef!! madafaka no i udawalo sie... ze sie nic nie czuje.. niby nie bylo tak zle :D ale teraz to taaaaak mi gluuuuupiooooooooooooooo bleeeeeeeee

Gość 12525252
super temat wymyśliłas... Dotyczy on zdrowia czy urody? Nie masz innych problemów tylko takie bzdury?

Gość Henio Ździeblik
No to jest koszmarne! A gorzej gdy po prostu wiesz ze nie zdazysz zatrzymac tego bąka a jestes w towarzystwie , co gorsza nie u przyjaciół, tylko naprzykład u teściowej... Wam też sie zdażają takie wtopy?

Gość agusiaasia
ja wczoraj bylam w bibliotece i niechcacy mi sie puscicil i weszła do przedziału bibliotekarka