Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllloka

Jaka waga przy 178 cm wzrostu ??

Polecane posty

Gość lollllloka

Ile powinna ważyć wg Was zgrabna dziewczyna o wzroście 178 cm?? Jak Wam się wydaje..? Jeżeli macie tyle wzrostu napiszcie, czy dobrze się czujecie w wadze jaką posiadacie..? Dziękuję PS. Jak się oblicza BMI ?? Pozdrawiam!!

Gość ja mam 175 cm wzrostu
ważę 80 kg, czuje się świetnie, prowadzę intensywny tryb życia - sport i zdrowe żywienie to dla mnie norma - wyglądam też świetnie, jestem zgrabna i mam duże powodzenie u mężczyzn heh choc i kobitki się zdarzają). życzę tego wszystkim paniom - pozdrawiam.

Gość Pijąc kawę
a ja mam 75 kilo. Niektórzy pewnie stwierdzą że to dużo,ale ja czuję się świetnie przy tej wadze. Gdy spadam do 70 kilo wyglądam dosyć "niezdrowo" i robię się tyczką długą..... też jak moja poprzedniczka jestem wysportowana, w formie itd... :-) pozdrawiam długaśne kafeteryjki! ;-)

Gość paczka od krowy
No tak z 65-70 kg

Gość lollllloka
Dziękuje Wam za odpowiedzi. Najważniejsze to nie dążyć do idealych wymiarów tylko pochochać swoje ciało, też świetne, i czuć się w nim dobrze :) Pozdrawiam! :)

Gość do Kurtka
i baaaaardzo mały móżdżek :P

Gość Panienka z okienkaP
176 i 54kg i nie ejstem wcale żadną anorektyczka mam dośc duży biust poprostu mam drobną budowe ciała a nie wyobrażam sobie jakbym mogła ważyc 80kg chyba słonń ze mnie by był:P

Gość eeeeeeee
panienka z... juz widze ten twoj duzy biust hehehehe - ledwo pewnie A... no ale coz skoro uwazasz ze to duzy biust... jestes pewnie zwyklym wieszakiem ... z przodu plecy z tylu plecy.... Pan Bog stworzyl ja dla checy...... lecz sie kobieto i nie strasz ludzi swoimi kosciami

Gość Panienka z okienkaP
nieprawda mam C ale widza mnie nie powiedziałabys że waże te 54kg... poprostu mam tłuszczyk tu i tu i czułabym sie zle wazac te 80kg naprawde nie chodzi o to ze kogos obrażam ale wpadłam w jakies błedne koło odchudzania i obsesyjnie dbam o wage jezeli ktos czuje sie ok w swojej wadze to ejst dobrze ja natomaist wiem ze nie czułabym sie wniej dobrze

no ja wedlug tego BMI mam niedowage;p przy 177 waze 55 ale wcale nie jestem chyda!!!! Mam troche ciała tam gdzie potrzeba i tez nie wyobrazam sobie jakbym wygladala majac 20 kg wiecej?? bo mnie sie wydawalo ze powinam do 50 schudnoąć;p

Gość Panienka z okienkaP
rosel chodziaz t ymnie rozumiesz ja tez chciałabym wazyc 50kg i nie uważam się za wieszak

Gość eeeeeeee
no juz lepiej.... ja mam 177 i waze 67 ale kiedys wazylam 82 i wiem ze dzieki takim ludziom jak ty ( mowie o sloniach) nie jest najlzej na swiecie :/

nie rozumiem tego powyzej.....??!! tzn. wpisu eeeeeeeeeee

Gość Panienka z okienkaP
haha dobre sobie nie obrażam kogos że wygląda jak słon napisałam że ja w takiej wadze tak bym zapewne wygladała i się czuła chodzi o budowe ciała :) niektorym taka waga pasuje wygladaja normalnie a na mnie kazdy kg sie odbija negatywnie neistety

ja nie wiem gdzie to 25kg musiało b sie podziać żebym wyglądała dalej dobrze??

Gość do rosel
Masz niedowagę. Ja mam 173cm, ważę 55kg i kości mi sterczą. To jakoś nie bardzo wieżę że ty za chuda nie jesteś skoro jesteś wyższa:)

Gość Panienka z okienkaP
ale to zalezy od budowy ciała jesli ktos ma drobna budowe to naprawde kazdy kg widac jako tłuszczyk np jak u mnie na brzuchu jesli ktos ma mocna budowe to wtedy kosci streczą..przy takiej wadze

no wszyscy oczywiscie wiedzą lepiej ode mnie jak wyglądam i jak mi kości sterczą;p wiecie że są różne typy urody i budowy?? I jedni są otyli przy wadze 70kg a inni mają szczupłe sylwetki?? Wydaje mi się że podobnie może być z tym. A co do tej niedowagi to na jakiej podstawie to stwiedziłaś/? Bo to BMI nie jest chyba bardzo wiarygodne. Na jdenej stronce piszą że prawidłowa waga jestmiędzy BMI 20-25 a na innej że 18-22.Więc nie są to chyba wiarygodne dane??

Gość do rosel
ja mam drobną budowę ciała i owszem troszkę widać na brzuchu, ale kości łopatkowe mi sterczą i kości miednicy. Dziewczyny są za chude, tylko sobie wmawiają że to dlatego że są drobne;)

Gość do rosel
Po prostu jeszcze nie widziaqłam dziewczyny która byłaby taka wysoka i przy takiej wadze nie była za chuda... Może mało widziałam;)

Gość Panienka z okienkaP
rosel popieram Cię wszyscy wiedza lepiej i grytykuja tylko jak ktoś jest szczupły...:)

Gość same anorektyczki
tutaj siedzą! a idzcie szkieletory zjeść trochę słodyczy potem to chodzi takie zabiedzone po ulicach, a za nimi sfora psów się ciągnie!

Gość Panienka z okienkaP
krytykuja oczywiście miało być bo zaraz jeszcze oberwie mi się za ortografię

Gość malutka19
waga nie jest tak istotna, to zalezy jaką się ma budowę ciała.Ja np mam 176 cm ,waże chyba ok.60 kg (chyba poniewaz nie mam w domu wagi i dobrze sięz tym czuję ,w innym przypadku ważyłabym się pewnie codziennie ) pozdrawiam wszystkie grubaski i te troszke szczuplejsze :) ŻYJCIE i cieszcie się każda chwilą a nieprzejmujcie się swoją wagą :)

no i apopieram malutką. Odezwałam się tutaj aby odpowiedziec poprostu na pytanie autorki a jak zwykle stałam się obiektem krytyki i agresji.

Gość czesc wam laski
ja mam 177/178 cm (zalezy kto mierzy ;) i waże 50 kg , dziwne tak ale wyobrazcie sobie że mam wg . mnie tu i tam za duzo ... Niedawno brałam pigułki hormnalne i wtedy wazyłam 55 kg , czułam się okropnie cięzko...jak słoń...poo prostu strasznie... Skoczyło do 56 kg i odstawiłam je.. Jestem bardzo nieproporcjonalna , szerokie biodra 90cm góra wąska , ręce mam niestety śmiesznie chude ehh życie..nie można mieć wszystkiego...

Gość do rosel
bidulka, ciągle krytykowana:( a to agresywne babska;)