Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllloka

Jaka waga przy 178 cm wzrostu ??

Polecane posty

Gość jejkuuu
Ty to chyba biustu nie masz wcale?:(

Gość 65 kg. jak dla mnie w sam raz

Gość sswess
Ja mam 173 waże 62.Niestety nawet przy takiej wadze ,chociaz jest jak najbardziej w normie nie mam idealnej figury,mam duze piersi wąską talię , ramiona szczupłe, ale szerokie biodra i uda:( Mogłabym ważyc wiecej i byłaby to norma,ale kompletnie trace wtedy figurę,Niektórzy tyją proporcjonalnie i wygladaja ładnie, ja musialabym miec jeszcze z 4-5 kilo mniej ,zeby spadło mi sadełko poniżej pasa i wtedy jestem zgrabniejsza

Gość nie mozna czuc sie dobrze
majac 178 cm wzrostu - przeciez to nie kobieta tylko konica - FU!!

Gość Lola20
jak to nie można a majac 150można czuc sie jak karzeł albo dziecko... bez komentarza dla takich idiotek ktore krytykuja kobiety wysokie przeciez to nie wyglada zle jak laska ma ok 180 gorzej jak ma 2m ..albo jest malutka..śmiechu warte

Gość lolllka
zdecydowanie można czuć się dobrze mając 178 cm wzrostu!!! ja właśnie tylę mam i czuję się wspaniale ze swoim wzrostem i wagą- w swoim ciele..:) jak weszłam na wagę po pół roku przeżyłam szok- wagę mam juz 70 kg!! zawsze mialam ok 60-ciu.. do 63 maxymalnie.. moją wagę dodatkowo podbiły mięśnie gdyż bardzo dużo ćwiczę dlatego nikt nie stwierdziłby że jestem taka ciężka.. jednak (może podświadomie) zaczęlam raptem czuć sie niezwykle ociężała i chyba wprowadzę sobie jakąś dietkę.. poza tym jak poczytałam o Waszej wadze Koleżanki Forumowiczki to prawie że wpadłam w kompleksy.. Wy wszystkie takie leciutkie,,:) Pozdrawiam gorąco!! :)

Gość a ja mam
175 cm wzrostu i waze 50 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ju hu!!!!!

Gość lidka_ju
powinna wazyc nie wiecej niz 45 kg. super, same szczuple dziewczyny na kafeterii siedza. Ciekawe w takim razie, kto zaklada setki tematow o odchudzaniu?

Gość paranoja panny
pasztety co maja 70 kg przy 178 cm ????????/ :O paranoja!

Gość hmmmas djkaw
a ja mam 173cm i ważę 56kg i myślę że to idealnie:)

Gość mokra koza
Jaka konica ? Znam jedną taką , która ma 180 cm , znam jedną , która ma 140 cm i ani ta pierwsza nie wygląda jak kobyła , ani ta druga jak krasnoludek. Każda potwora znajdzie swego amatora. A co do wagi - to też zależy od budowy. Ja mam 175 cm i 70 kg i wyglądam szczupło , a mam koleżankę , która ma 180 , waży 65 i wygląda na grubszą ode mnie.

Wy nie przesadzacie trochę? Co innego akceptować swoje niedoskonałości (są dziewczyny które choćby nie wiem co robiły nie moga przytyć) a co innego wmawiać światu że waga 53-56 kilo przy 178 cm jest w sam raz. Niezależnie od typu budowy ciała.

Gość 1 zdanie
53-58 kg przy takim wzroscie to niedowaga !!

ja mam 180 cm wzrostu i wazy 63-65 kg w zaleznosci od dnia i ile zjem. ogolnie czuje sie bardzo dobrze z ta wagą bywalo, ze moja waga dochodzila do 70 kg i wtedy mialam uczucie jakbym byla ogromna szafa, a takze byly momenty kiedy moja waga spadala do 57 kg a wtedy wygladalam jak szkieletor. wiec teraz jest super. pozdrawiam wszystkie wysokie dziewczny

Gość magda l
ja mam 175 waga 63 kg

Gość pseudoglosnik
ja przy 178 cm waze az 70 a jestem szczupla !!! mam bardzo umiesnione cialo i to miesnie w moim przypadku bardzo duza waza! :)

Gość emila d
ludzie!! ja sie niedlugo zalamie... mam 170 cm wzrostu i waze 55 kg!! niech mi ktos powie ile powinnam wazyc.. Ciagle wydaje mi sie ze jestem za gruba i nie wiem co z tym zrobic. ile powinna wazyc dziewczyna w wieku 14 lat i wzroscie 170cm ?? :(

Gość Edytka 20
Ja mam 178cm. i do tego waga 62-63kg. Pasuje mi to i świetnie się z tym czuje. Jak można powiedzieć, że to jakieś ... z takim wzrostem, spójrzcie sobie na modelki po ile mają...nie po 150cm (chociaż ja nie wyśmiewam się z takich małych:D) Wzrost jest sprawą indywidualną i najważniejsze jest by dobrze się z nim czuć:)

Jak można tak obrażać wysokie kobiety wyzywając je od kobył?! Jak moim zdaniem dużo ładniej wyglądają zgrabne i wysokie kobiety..,ale nie mówię,że niskie wyglądają brzydko. Ja sama mam 177cm wzrostu i weszłam na tą stronę by przeczytać jakieś optymistyczne komentarze dotyczące wysokich kobiet bo się zastanawiam jak bym wyglądała chodząc na koturnach,a tu ktoś pisze,że wysokie kobiety to nie kobiety tylko kobyły!

a ja Wam zazdroszczę takiego wzrostu, mam 169cm i czuję się jak kurdupel :| marzy mi się mieć od 175 wzwyż :( ale niestety już nie urosnę ;( fajnie że jesteście wysokie, ehh... :(

Gość uwielbiam wysokie
jesteście zajebiste. Zaraz się odezwie jakiś krasnoludek że pewnie kobieta pisze:-) Całusy dla Was I Wesołych Świąt!

Gość uwielbiam wysokie
169 to nie jest mało

Gość uwielbiam wysokie
Ja mażę o wysokiej Pani:-( ale jeszcze nie poznałem

Gość uwielbiam wysokie
marzę

Gość dziwna sprawa ja
mam 165 wzrostu i waze 55 kilo i mowia do mnie kruszynka hymmm zawsze mi sie wydawalo ze jestem szupla fakt mam okragla pupe i piersi ale na pewno nie jestes zatluszczona hymm dziwne to co wy tu nie ktore piszecie

oj dla mnie jest za mało :( bo zawsze chciałam pójść na modelkę :P ale niestety nawet nie udało mi się przeskoczyć magicznych 170cm :D a piłam dużo mleka ;) dlatego zazdroszczę ;(

Gość uwielbiam wysokie
spróbuj jako fotomodelka

teraz to już jestem za stara na to ;P prawie 20 na karku.. więc mogłam wcześniej.. eh może w innym życiu będę tym kim teraz chcę :D

a więc dziewczyny posłuchajcie! przez całe gimnazjum i liceum cierpiałam, uważałam że jestem za wysoka, byłam jak chłopcy a dziewczyny nabijały się ze mnie :) wyjechałam na studia, do Wrocławia. i nagle wszyscy zaczęli się za mną oglądać :) wychodząc gdzieś z dziewczynami to głównie ja jestem zaczepiana lub adorowana :D mało tego spotkałam się z większością dziewczyn ze starej szkoły :) ja mam długie nogi i ani grama tłuszczu na tyłku a one (przykro mi że się tak wyrażam no ale prawda) są spasione jak krowy (zaledwie 2-3 lata). ja się czuję dobrze ze swoim wzrostem :) są faceci którzy lubią niższe i są ci którzy uwielbiają modelki :) a co do niższych kobiet, uważam że są ładne ale jak są filigranowe. a jak jest wysoka kobieta (178) i przypakowana lub cała otłuszczona to się nie dziwię czemu jest postrzegana aseksualnie :)