Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Scorpionica

Akty na Gwiazdk臋?

Polecane posty

Cze艣膰... Zastanawiam si臋, czy nie p贸j艣膰 do fotografa i nie zrobi膰 sobie 艂膮dnych zdj臋膰... A dok艂adniej m贸wi膮c, akt贸w... Chcia艂abym zrobi膰 prezent dla mojego ch艂opaka (na Gwiazdk臋) i nie wiem, czy to jest dobry pomys艂... Czy b臋dzie to dla niego mi艂y pezent? Buziaki i pozdrowienia, Magdalena. ;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lii
jesli beda przedstawione w ciekawy nazwijmy to'' artystyczny'' sposob to czemu nie calkiem fajny i ciekawy prezent!!!Tylko czy on nie bedzie zazdrosny ze ktos robil ci te fotki??? Poszukaj lepiej fotagrafika plci zenskiej;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jabym chcial dostac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anitka111
Boze pomysl stary jak swiat tylko troche kosztowny jak nie masz znajomosci :P

Udost臋pnij ten post

wiesz to 艣wietny pomys艂 tyle 偶e po ostatnich przeciekach od fotograf贸w ja bym si臋 troszk臋 ba艂a robi膰 akty w jakim艣 studio wola艂abym znale藕膰 kogo艣 zaprzyja藕nionego z cyfr贸wk膮 abo co a i pozdro pani skorpionico magdaleno zwi膮zana z draconami- magdalena skorpionica smocza:) kiedy te urodzinki??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka19
ciekawy pomys艂, napewno mu si臋 spodoba. Ale zastan贸w si臋 czy aby napewno akty? mo偶e by膰 zazdrosny (no chyba 偶e fotografem b臋dzie kobieta) pomy艣l o zdj臋ciach portretowych nie tylko w studio ,ale i w terenie :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Dobry pomys艂, ale... Ja zrobi艂am swojemu m臋偶czy藕nie taki prezent, ale zdj臋cia robi艂am sama cyfr贸wk膮. By艂 zachwycony! Na pozowanie w studiu napewno bym si臋 niezdecydowa艂a. Sk膮d mia艂abym wiedzie膰 czy pan sobie odbitek nie zachowa. Zreszt膮 przed obcym nie mog艂abym si臋 ani rozlu藕ni膰, ani w pe艂ni rozebra膰. Polecam cyfr贸wk臋!

Udost臋pnij ten post

do osoby wy偶ej: ale da艂a艣 Mu zwyk艂e zdj臋cia ?? mo偶e zrobi膰... kalendarz ? :P fajny czy g艂upi pomys艂 ??

Udost臋pnij ten post