Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwLiNkA

TERAZ CIERPIĘ

Polecane posty

POZNAŁAM FAJNEGO FACETA I BYŁ ON MOIM PIERWSZYM CHŁOPAKIEM Z KTÓRYM WIEDZIAŁAM ŻE CHCĘ SPĘDZIĆ RESZTĘ ZYCIA.PO KILKU MIESIĄCACH OKAZAŁO SIĘ ŻE ON TAK NIE SĄDZI:(:(:(ZACZĄŁ COŚ KOMBINOWAĆ, OKAZAŁO SIĘ ŻE KRĘCI Z DZIEWCZYNĄ KTÓRĄ ZNAM I KTÓRA MIAŁA JUŻ CHŁOPAKA I NADAL MA, A JEDNAK GO ZDRADZA. KIEDY SIĘ O TYM DOWIEDZIAŁAM PRZEZYŁAM OKRUTNY BÓL I NADAL PRZEŻYWAM:(:(:(:(:(NIE WIEM CO MAM ROBIĆ:(:(:(DALEJ MI NA NIM ZALEŻY ALE WIEM ZE RACZEJ NIC Z TEGO NIE BĘDZIE:(CODZIENNIE CIERPIE NA NOWO:(POMÓŻCIE MI:(MAM OCHOTĘ Z****** JEJ:(:(:(TO NIE MA SENSU, A JA JESTEM NAPRAWDĘ GŁUPIA:(:(:(

głupia nie jesteś tylko zakochana, złość ci tu nie pomoże, jedynie czas, z czasem ból przeminie, widocznie on nie zasługuje na ciebie, jesteś młoda, napewno jeszcze nie raz się zakochasz, wkońcu znajdziesz tego jedynego. Życzę powodzenia, nosek go góry

Wiem, że Ci ciężko. Ja też to przeżyłam. Ale uwierz mi, przyjdzie taki dzień, że będziesz mogła obojętnie spojrzeć na te dwie osoby a ból minie. Musisz sobie wytłumaczyć, że tak w życiu bywa i trudno szukać tu winnych. Po prostu niektórych ludzi coś do siebie przyciąga. To, że Twój chłopak zainteresował się inną osobą nie oznacza wcale, że z Tobą coś jest nie tak. Masz na pewno wiele zalet, które dla niego nie były istotne, ale z pewnością będą dla kogoś innego. Jesteś młoda i zapewniam Cię, że jeszcze wiele osób spotkasz, zakochasz się w kimś a ktoś w Tobie. Bądź dzielna, jeśli cierpisz i smutno Ci to nie wstydź się tego okazać, ale nie ma co się załamywać. A już w żadnym wypadku nie powinnaś czuć się teraz gorsza bo wybrał inną.. Głowa do góry! Po prostu powiedz sobie „tak już jest” i żyj dalej. Zobaczysz, niedługo zaświeci słoneczko :-)