Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennyfer

grzywka- tak czy nie????

Polecane posty

Gość Jennyfer

Mam zamiar zrobic sobie grzywkę,taką wiecie "kryzwą".Ale mam niskie czoł,i włosy lekko sie falują(szczegolnie pod wpływem wilgoci),wiec niewiem...?Bo jak mam ją prostowac codziennie rano to dziękuję.

Gość jdes
Spróbuj to sie okaże.jakby co zapuścisz.

Gość blablaki
mam takie same włosy: grzywki u mnie nie widac bez prostowania, no i się zakręca (faluje), więc na krótko nie ma co obcinać

Gość tez mam niskie
zeobilam sobie wystrzepion.a, ale od czubla glowy i jest super, bardzo podwyzsza. Tez mam podatne na wild\goc, ale jakos wyglada, zakrecam na bardzo grube walki i potem opadaja

Gość cotynato
Ojj, przy włosach skłonnych do falowania, to moze być problem.A prostownica codziennie to rzeczywiscie zly pomysł.A powiem Ci tak na marginesie że grzywki już wychodza z mody...

Gość cotynato
Będziesz miała moze troszke wiecej roboty..ale mozna zaryzykowac.Przynajmniej będzie inaczej niz zwykle.

hehe ja tez robie grzywke niedlugo.Ale taka na całe czoło gęstą troche się boje ale chce odmiany;]

Gość Jennyfer
Dzięki wam za dorady!:) Chyba jednak rezygnuje....Bo codziennie rano prostowac prostownicą nie mam ochoty.... A do czego służy GUMA DO WŁOSÓW?????Do prostowania?

Gość blablaki
u mnie guma nie prostuje zbyt mocno... chyba, że mam wyprostowane włosy, to wtedy. na falowanych nie ma efektu, a wręcz podkreśla skręt.

Gość ja mam grzywkę taką na bok
i jestem z niej bardzo zadowolona..a tez miałam wątpliwości...nie musze prostowac...wiatr mi też nie przeszkadza...ja polecam grzyweczki.....one maja w sobie coś..ludzie z grzywką są jacyś tacy wyrazniejsi..