Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastonastolatka

BARDZO , ALE TO BARDZO WYPADAJĄ MI WŁOSY!! KIEDYS KAZDY MI ICH ZAZDROŚCIŁ..

Polecane posty

Gość nastonastolatka

A TERAZ POPROSTU Z DNIA NA DZIEN MAM ICH MNIEJ. DBAM O NIE. ZACZĘŁAM UZYWAC ODZYWEK PRZY MACIU ITD. ALE ONE WCIĄZ WYPADAJĄ... GDY JE CZESZĘ TO NA SZCZOTCE JEST PEŁNO WŁOSÓW. I WOGÓLE WSZĘDZIE. nie wiem dlaczego tak jest. kiedys kazdy mowił mi ze mam piękne grube włóosy teraz juz tak nie jest. nie wiem co robić.

Gość nastonastolatka
bardzo prosze o rade . jak sobie z tym poradzic???

Gość taka jedna smutna
HEJ!! ODEZWIJCIE SIE!! NIE MACIE TEGO RPBLEMU?

Gość taka jedna smutna
BO AJ TEZ GO MAM. ALE NIE WIEM CO POMAGA

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3134137 zajrzyj tutaj ja i dermenka mamy podobnie tam dowiesz sie co zrobić, ale oczywiście na pierwszy plan wizyta u dermatologa, powód wypadania Twoich włosów może być taki sam, jak mój, albo też zupełnie inny dlatego idź, powodów wypadania jest wiele ale ja nie wiem dlaczego Ty też masz taki problem dlatego idź... naprawdę

na wypadanie włosów polecam zioła , Zincas forte+ Capivit A+E

Gość jest taka odzywka
dla ludzi po chemioterapii - nie smiej sie jest naprawde skuteczna - do kupienia w aptece za ok 20 zl. Naloz ja grubo na wilgotne wlosy, zawin w recznik i folie:) potrzymaj kilka minut i splucz. Pozniej oczywisice nie musisz sie tak bawic - po proastu ja nakladaj na wlosy jest naprawde skuteczna!! A poza tym lykaj tabletki np wyciag ze skrzypu polnego + witaminy i mikroelementy. Ja stosuje od miesiaca i widze efekty... Tabletki kosztowaly mnie jakies 12 zl. Powodzenia!!

Gość NEGACJA
nafta kosmetyczna przed kazdym myciem, tylko cholerstwo ciezko zmyc

Gość musisz sie przebadac
moze byc jakas choroba, moze byc stres. Zewnetrzne dzialania tu raczej nie pomoga. Idz do dobrego internisty

Gość Haneeeczkaaa
Polecam wosk do włosów,ale nie taki do uładania lecz taki z apteki,cena ok.20zł.Z pewnośćią pomoże,i oczywiśćie witaminy.

Gość to jest typowe
Zanim wybierzesz się do dermatologa zacznij stosować coś na własną rękę Mi naprzykład trzej dermatolodzy nic nie pomogli, zapisywali jakieś drogie ampułki, które nic nie pomagały. Polecam łykanie witamin, w zależności od tego ile masz pieniędzy. Skrzypovita kosztuje około 17 zł ale wystarcza na 40-dniową kurację, niestety efekty widoczne dopiero po kilku miesiącach. Mogłabyś też stosować jakiś szampon przeciwko wypadaniu, w moim przypadku wybór odpowiedniego szamponu jest ważny, możesz wybierać pomiędzy Radicalem, szamponem z czarnej rzepy, Nerilem itp. Sporo osób zachwala wax, dobre efekty przynosz też domowe maseczki na włosy np. -łyżka nafty kosmetycznej -2 żółtka -sok z połowy cytryny Albo: -łyżka nafty kosmetycznej -parafina- tez kilka kropel -łyżka oleju rycynowego Olej rycynowy sam w sobie przynosi dobre efekty, nafta natomiast nic a nic nie zadziałała mimo, że stosowałam ją regularnie. Pamiętaj, że takie maseczki dobrze jest trzymać na włosach przez 3 h pod foliowym czepkiem:)

Gość podetnij je powinno pomoc

Gość lalalallalalaa
mnie tez wypadaja , nigdy nie miałam gęstyc włosów ale teraz to juz w ogóle sa rzadkie... biorę tran od 2 mies. i jest minimalna poprawa :)