Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile teraz to kosztuje

Za ile kupić prezent na mikołajki facetowi?

Polecane posty

Gość ile teraz to kosztuje

Ja nie pracuję, ale mam trochę pieniędzy, z facetem dopiero zaczynam chodzić, ma 25 lat...chcę mu kupić perfum, ale nie wydaje mi sie to oryginalny pomysł...myślałam nad portfelem i tu mam kłopot bo przeglądam na necie i widzę, ze te lepsze kosztują 100 zł, a nie chcę kupować jakiegoś badziewia...czy 100 zł na mikołajki to nie za dużo?

Gość za duzo
kup mu ładny kubek z mikołajkowym motywem, do srodka wsyp cukierki, ładnie zapakuj w świąteczny papier i gotowe :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym chciał dostać praktyczny prezent, a nie jakieś kolorowe zapełniacze miejsca na półce. Pomyśl co faceta interesuje, co by chciał dostać, pogadaj z nim, może planuje coś kupić i brakuje mu troche grosza, zawsze możesz się dołożyć i to będzie ten prezent.

Gość taa daj mu te 100 zł
niech se dołoży i kubi jeansy :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość ooo ja nie mogę
perfumy nie żaden perfum, może sobie słownik ortograficzny kupisz?

Gość wiem że jest
mu potrzebny portfel

Gość w koncu ktos sie czepil tego
perfuma, nie moge patrzec jak ktos pisze (a robi to wiekszosc na forum) "chce kupic perfum" kup mu faktycznie jakis drobiazg, moze cos co bedzie mu pasowac do hobby, moze jakas koszulke, krawat(ale to juz jak moze troche dluzej bylibyscie razem), w kazdym razie zeby nei przekroczylo kwoty 40-50 zl, szczegolnie ze nie zarabiasz

Gość o nieeeeeeeeee
na gwiazdke mozesz mu kupic perfum a na mikołajki cos niedrogiego!!

Gość HEHEHEHE ach te kobiety
jak mają wydać pieniądze na swojego faceta to sie zaczyna masakra bo czy nie za dużo :D :D :D .Ale w zamian zawsze dostają droższe prezenty phii! ojej żebyś czasem za dużo pieniędzy nie wydała!!! ciekawe skąd masz jak nie pracujesz pewnie córeczka tatusia!kiedy te kobiety dorastają może po 40-tce?....

Gość moge pomoc
Napisz mi jakich perfum używa twój facet mogę Ci doradzić bardzo fajne nowe perfumy oryginalne i długo się utrzymują. Normalnie kosztują 120 zł, ale mogę Ci załatwić po 100 zł z hurtowni, bo jest w moim mieście. Ja swojemu kupuj na mikołajki Michael Schumacher World Champion jak dla mnie bajer :)

Gość kaseczka1
Już niedługo mikołajki i u nas w klasie jak co roku mamy sobie wręczyć nawzajem prezenty Ja wylosowałam kolegę i nie wiem co mu kupić. Chcę aby to było coś śmiesznego i jak się uda to praktycznego. Narazie znalazłam coś takiego : http://www.rudegifts.pl/index.php?p49,foremka-do-kieliszkow-lodowych-froster bądź http://www.rudegifts.pl/index.php?p122,dmuchana-owieczka co o tym sądzicie ?

ponizej 101 zł nie wolno schodzić z prezentami:)to taki przesad bardzo znany:D inaczej nigdy nie wyjdziecie za mąż:classic_cool:

Gość anakond.a.
kup perfum, albo slownikum

Gość gość
Mój kosztował nieco ponad 100 zł, ale zamówiłam u DCN Gallery nasze zdjęcie na płótnie. Wyszło świetnie

Gość wiemcokupić
kup obraz, zmieścisz się w cenie 50zł a będzie oryginalnie i miło, zobacz na stronę DCN Gallery, możesz wybrać coś z ich kolekcji albo wykonać obraz ze zdjęcia swojego chłopaka?, polecam http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/tematy

Gość ellkaa23
moim zdaniem nie ma co przesadzać, to są tylko mikołajki, ja ze swoim chłopakiem kupujemy sobie zazwyczaj coś słodkiego, ewentualnie jakiś drobiazg typu rękawiczki itp. poszukaj mu np. jakiś słuchawek do telefony, myszka, klawiatura, w sferisie masz pełno takich praktycznych rzeczy do stówki

A może warto pomyśleć np o modnej koszuli? Albo ciepły sweter czy bluza. Taki prezent jest bardzo praktyczny, zawsze się przyda i na pewno chłopak będzie taki prezent użytkować przez lata. Wpadnij do nas na rozeznanie --> www.ombre.pl co chwila przygotowujemy fajne promocje, warto do nas na bieżąco zaglądać. W razie pytań służymy pomocą :)

Gość gość
to zależy od tego w którym miejscu znajduje się wasz związek np. kubek zamiast cukierków to prezerwatywy, przewiąż się czerwoną kokardą A TAK NA POWAŻNIE jeśli pali to ładną zapalniczkę, bryloczek do kluczy z jego znak zodiaku, fajny kufelek do piwa lub otwieracz

Gość gość
na mikołajki ok 30zł pod choinkę ok 70zł to on powinien zrobić prezent troszkę większą bo pracuje itd

Gość gość
fajne bokserki z wizerunkiem mikołaja lub z trąbą

Gość gość
podaruj mu swoje weki (dżem, kompot, ogóreczki, grzybki marynowane) ładnie zapakuj w koszyczek :))) przez żołądek do serca

Gość ania55555
Ja swojemu zazwyczaj kupuję bon na masaż :> Oboje jesteśmy z Warszawy, a ze względu na jakość i ceny wybieram z reguły Samui Spa w Novotelu. Jeden masaż można kupić już za 79 złotych, więc uważam, że to naprawdę spoko sprawa i fajna cena. Jednocześnie, choć nie jest drogo, masaże jakie robią są naprawdę porządne, godzinne i generalnie pozytywnie wpływają na całe ciało ;) Lubię i polecam!

Gość dzastka
pieniądze to tylko pieniądze.. ja chłopakowi kupuję grę na xboxa, bo wiem że chce(ok.100zł) :D tylko chciałabym kupić w sferisie, bo mam bon rabatowy z aplikacji myshop, ale nie wiadomo czy ta gra pojawi się do grudnia:(