Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaa

Ile Wam wypada wlosow przy myciu?????

Polecane posty

Gość malenkaaa

Prosze o odp:)

Gość mała mi...
100 i pół

Gość gdafgsda
12

Gość dziewczyny----
ja nie robie sobie jaj:( ile Wam przy myciu wypada wlosow a potem w trakcie rozczesywania bo ja zaczynam sie martwic:(

Mnie wypadaja straszne ilosci. Ostatnio jak bylam u fryzjera i chcialam zafarbowac wlosy,to pani fryzjekra mi powiedziala,ze mi ich nie zafarbuje,bo mi za bardzo wypadaja. Wychodza mi zwlaszcza jak sa mokre,np jak je rozczesuje po myciu. Na razie kupilam sobie witaminy i lykam je na potege. Oprocz tego postanowilam nie farbowac do czasu,az przestana mi tak bardzo wypadac. A jesli nie przestana przez najblizszy miesiac,to pojde do lekarza.

Gość to znaczy
ze przy myciu Wam wlosy nie wypadaja ??? czy nie da sie tego policzyc bo jest ich duzo???

Gość witaminka 34
a czy jestes pewna ze te wlosy wypadaja Ci od farboania? moze wlasnie brak Ci witamin

Gość netefilka---
te 50 wlosow wypada Ci tylko przy samym myciu? a jak jest z rozczesywaniem? bo ja sie martwie bo ostatnio tez mi zaczely wypadac wlosy:(

Moze brak witamin. Ale na wszelki wypadek wole i polykac witaminy,i przestac farbowac. Niech te wlosy tez sobie troche odpoczna. Zobaczymy,co z tego wyjdzie.

wypadaja mi coraz mniej :) i sie ciesze. witaminy i dobre odzywki polecam ...np. sunsilk do wlosow zniszczonych w pomaranczowej tubie, ok.6 zl

tak, przy samym myciu łykam leki na łysienie... mam problem z wypadaniem i to ogromnyyyyyyyyyyy :(

Gość hgggggggggggggggggg
bardzo dużo.............:(

Gość czesto
tak sie zastanawiam ze chcilabym byc chlopakiem i miec takie krociutkie wloski na 3 mm i mialabym siety spokoj;) a tak to tylko sie zamartwiam:( moze bedzie lepiej zobaczymy:( a moze wiecie jaka jest norma jesli chodzi o wypadanie wlosow???

Ja slyszalam,ze jest taka odzywka Wax Treatment, do kupienia w aptece. Podobno jest bardzo skuteczna,ale ma jedna wade: trzeba ja trzymac na wlosach pol godziny i jeszcze owinac glowe cieplym recznikiem. Na takie kombinacje,to ja niestety nie mam czasu.

Gość malenkaaa
mialam ta odzywke a teraz ma ja moja siostra i jest okropna!!nie polecam!!wcale wlosy nie przestana wam wypadac

Gość milenna
Pamietajcie, ze im dluzsze wlosy to po prostu WYDAJE SIE ze wypada ich wiecej. KAzdemu troche wypada, najwiecej przy myciu. Jesli zauwazylyscie, ze ostatnio troche wiecej, to faktycznie trzeba lykać multiwitamine, poza tym w okresie jesiennym to normalne.

Gość ZLE ZADAŁAS PYTANIE
POWINNAŚ ZAPYTAĆ " CZY WAM WYPADA DUŻO CZY RACZEJ MAŁO. BO NP MNIE DUŻO" I JUZ I NIE BYŁO BY TYCH GŁUPICH ODPOWIEDZI A TAK W OGÓLE TO MNIE OSOBIŚCIE RACZEJ DUŻO. A JAK ZASTOSUJE ODŻYWKE TO CHYBA ZACZYNAJA SAME WYPADAĆ. ZARTUJE. PO ODZYWCE POPROSTU WŁOSY SIĘ PROSTUJĄ, SA MIĘKKIE I JAK SIĘ WŁOSY SPŁÓKUJE TO TE ZAPLĄTANE WYPADAJĄ RAZEM ZE STUMIENIEM. MOŻE SIĘ TO WYDAC TRAGEDIĄ ALE NORMALNIE ONE BY TAM ZOSTAŁAY TYLKO ŻE DOŻYWKA JE "WYPŁUKUJE". UFFFF NO TO WSZYSTKO. AHA I NORMALNE ŻE PO ZASTOSOWANIU ODŻYWKI WŁOSY TROCHE MNIEJ WYPADAJA AŻ DO NASTEPNEGO MYCIE (U MNIE DO NASTĘPNEGO KOLEJNEGO DNIA) POZDRAWIAM ;)

Gość jgjvgjv
dużo ...... ale to podobno zawsze tak w okresie jesienno-zimowym, nie przejmuj sie:)

Niby to normalne,ze jesienia wypada wiecej wlosow,ale mnie wypada stanowczo za duzo. Do autorki: jesli wlosy wychodza ci wrecz garsciami,to lepiej idz do dermatologa,zamin nie bedziesz lysa.

Gość Wojenna marchew
kurde , mi chyba z 200! jest ich bardzo dużo, nie wiem czy mi po prostu nie chorują, nigdy tak nie miałam..a później wyciągam całą perukę z rury :P

Gość majaa
mnie wypada średnio z 30-50 włosów, dla mnie to za duzo, bo i tak mam ich mało...:(

Gość mniamama
Mam 50 lat i zaczelam lysiec jak mezczyzna . Nigdy nie bralam zadnych lekow hormonalnych .Stosuje rozne odzywki , ale to niewiel e pomaga .Moze ktos mi cos poradzi?

Gość komresy z nafty
kosmetycznej i nacierac sokiem z czarnej rzepy mi troche pomoglo ale i tak jest kiepsko-wypadja bardzo:(

Gość mnie też wypada sporo włosów
Mnie też od jakiegoś czasu wypada sporo włosów, po rozczesaniu po umyciu około 100, też mnie to bardzo martwi bo nie mam bujnej czupryny. Brałam skrzypowitę, wyciąg ze skrzypu i pokrzywy ale jakoś mi nie pomógł. Zrobiłam sobie badania krwi i lekarka powiedziała, że mam za mało żelaza no i biorę to żelazo od paru dni, poczekam na efekty. Radziłabym Ci zrobić badania. A jak badania nic nie wykażą to udać sie do dermatologa.

Gość pela.
Mi ostatnio dość sporo, ale ich nie liczę. Mama twierdzi, że to przez to że dawno ich nie skracałam końcówek. Zaczęłam się marwić, dlatego planuje kupno witamin.