Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaaa.m 23l.

MAM SUPER FACETA, CO MNIE NIE PODNIECA A TAKI MACHO TAK-JAK TO ZMIENIC?????

Polecane posty

Gość justynaaa.m 23l.

Tajk jak napisalam w tytule:moj facet jest dobry, fajny, wiem ze moge nan im polegac,nigdy nie mialam orgazmu z nim, chociaz badzo sie staral... jedynie co to odczuwam taka satysfakcje z ,,jednosci''bycia razem podczas seksu. a mialabym ochote by jakis taki mAcho z dyskoteki doslwoenie ,,wizal ,mmnie i potraktowal jak szmate '' ,,,tylko do tego jednego... wiem ,ze to mzoe smieszne ale tak jest..... kiedys, mialam chlopaka, [jeszcze nie uprawiaalm seksu] co tylko sie nam nie polozyl i pamietam ,ze chcialam go czuc w sobie i bylam doslownie mokra..a za nim laski9 szalaly bo byl na serio taki macho i wiedzial jak postepowac z dziewczynami. Doceniam swojego chlopaka , kocham go , jednak orgazmu z nim przezyc nie moge... dlaczego to tak jest, ze pociaga mnie jakis drab , pewnie z nieciekawa przeslzoscia a moh ukochany mniej>???? nie piszcie prosze ,zebym go zdradzial ,bo tego nie zrobie- za bardzo go kocham by to zniszczyc , co nas laczy... moze ktos podobnie mial...piszcie prosze ...:(

Gość justynaaa.m 23l.
prosze WAS, napiszcie jakas rade, bo sama sobie nie poradze z tym...

Gość hehehe a skad jesteś bo ja
chyba cie znam...................:D :D :D

Gość lusisitka
wiesz miałam całkiem podobnie jak Ty:) poznałam takiego macho na którego widok kolana mi sie uginały i bardzo mnie podniecał,traktował czasami olewajaco i miał sowje sekrety,tak naluzie wiesz było.Dopóki się nie zakochałam w nim,potem jak pokazał sowją prawdziwa twarz czyli oszusta i zdrajcy,który kocha poprostu kobiety i każdą kocha tyko inaczej już wiem,że tacy macho nie są dla spokojnych normalnych kobiet.Wiem jak to jest jak facet Cię nie podnieca,ale moze to przyjdzie z czasem jeszcze:)a jak nie to cóż może musicie spróbować jakoś inaczej:)

Gość syfon
opowiedz mu o swoim seksualnym marzeniu - natrzaska ci za to po pysku jak prawdziwy macho i wtedy go pokochasz

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
to ostatnie dobre hehe

Gość justynaaa.m 23l.
nie chodzi ,zeby mi natrzaskal p opysku jak to bylo ujete, ale zeby wlasnie:olewal, mial mnie gdzies, wzial mnie sila troszke, bym w jego oczach widziala, ze chodzi mu tylko o jedno...

Gość nikt tak nie mial

Mam nadzieję , żemi to przejdzie....... ???? Czasami myslę, że to my dziewczyny jesteśmy gorsze od facetów! ja mam sstałego partnera, zarandego, grzecznego ,alkoholu nie pije, na imprezy nie chodzi, duzo pracuje........ ale poznałam małego drania, który mnie tak uwodzi, że mam coraz mniej siły żeby mu się oprzeć

Gość justynaaa.m 23l.
czasem tak na mojego mezczyzne patrze, i mysle, jak strasznie by sie czxul ,gdyby poznal moje mysli,...:( kocham go ,ale jak widac odzywa sie we mnie jakas zadza, jakies zwierze ze to tak nazwe.. a przeciez tak nie powinno byc..:(

Gość ale w czym problem justa
????? ja powiedziałam mojemu misiowi zeby mnie w łóżku podczas sexu traktował ostro jak macho żeby mnie zniewolił i zebym poczuła się jak jego dziwka, oczywiście to tylko taka gra ale hmmmmmmmmjaka satysfakcja mega orgazm mmmmmmm

Gość justynaaa.m 23l.
no nie wiem:( zeby mnie nie posądzil jako latwą laskę .. ze tylko dzi,.,,sie prosza zeby im bylo dobrze,.. no nie wiem :( bo on by wtedy gral i to nie bylaby jego prawdziwa natura... on sie pyta czy mam jakies marzenia , to mowilam mu ,ze od tylu-to to zrobilismy..chodzi o techike ale tu to by bmusial byc caly spektakl a i on jest bardzo delkatny ..nie wiem czy by na to poszedl:(:(:(

Gość Keanu
Kobiete trzeba szanować

Gość justynaaa.m 23l.
boje sie tez STRASZNIE,OKROPNIE ,ze uzna mnie za latwa i ze moze stracic do mnie szacunek ..a tego bym nie zniosla-szacunek ,jesli go nie ma to to jest gorsze nawet niz brak milosci...

Gość pieknai
:o ...ech....tylko powiem

Gość Weź się
dziecko do nauki, bo to twoja przyszłość i przestań fantazjować :-D Dorosniesz to ręcze tobie, że zmienisz zdanie. Nie wazne jak kto wygląda (czy macho czy nie :-D) najważniejsze jest to co kto ma w głowie. No chyba, że jestes upośledzona umysłowo, albo wystarczy tobie, że sa to spodnie ... Robi

Gość Ty nie masz
żadnego faceta i nie lej wody :-D Musisz dorosnąć, a tymczasem radzę weź sie za naukę ... :-D

Gość justynaaa.m 23l.
nie wazne dla was czy mam sie uczyc czy nie a chodzim i o rady... nauka to juz moja dziALK-A o to sie nie martwcie.... chodzimi serio o konkretne rady =- moze rzeczywiscie ktos tak mial i udalo mu sie to zmienic? mam taka osobowosc, moze jednak jest jakis ,,zlotyn srodek //?

Gość Super L
A znajdź sobie macho to poczujesz twardą rękę faceta suko

Gość pani bliźniaczka
mysle ze skoro tak do tego podchodzisz to predzej czy pozniej zdradzisz go i potem bedziesz tego załowac! ja bym radzila nie rozglądac sie za innymi jakimis macho czy kims tylko zainwestowac w swojego chłopaka- wiele rozmów i gestów moze zdzialac cuda!!!!!!!!!

Gość pani bliźniaczka
bo pamietaj ze u takiego faceta jakiego bys chciała nie tylko sex jest brutalny ale CAŁE ZYCIE! ZATEM POMYSL CO CI NAPISAŁAM W POPRZEDNIM WPISIE.

Gość czemu autorka sie teraz nie
odzywa???????

Gość justynaaa.m 23l.
a co mam sie odzywac jak czekam na rady..przeciez napisalam qwyraznie....:/

Gość justynaaa.m 23l.
a czy nie ma mniejszego szacunku dla ciebie przez to???bo mi wlasnie o to chodzi, by nie pomyslal sobie czegos o mnie..:"/

Gość Pindol mały
Każda normalna kobieta chce dobrego i czułego mężczyzne

Gość justynaaa.m 23l.
no i...?

Rozumiem Cię..kolezanko :-).Moj obecy facet jest bardzo pzrystojny -wysoki , wysportowany ale nie mam juz takich miekkich kolan jak przy tym ostatnim co to draniem sie okazał..Ten pewnie tez...Mysle, ze miekkie kolana ma sie arz w zyciu no moze dwa.......