Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaneczka

Mailowanie ze swoim bylym, ktory ma żone??

Polecane posty

Gość kochaneczka

zastanawiam sie, co to znaczy. codziennie do mnie pisze, znam jego troski, pocieszam, daje otuchy. chyba go juz nie kocham, ale czuje przywiązanie. z nim jest zapewne podobnie. a tak wlasciwe, to nie wiem, co o tym myslec. chyba jednak wolalabym zaprzestac kontaktu. skoro nam nie wyszlo.

czesc :) mam kolezanke, ktora byla w podobnej sytuacji tzn. byla z chlopakiem dosyc dlugo, rozstali sie, poniewaz ja zdradzal... i bedac z inna i z tego co wiem nawet sie z nia zareczyl pisal do niej maile pisal ze zaluje i nie wie co zrobil ze bedzie tego zalowal... nie odppisywala mu nawet sie zastanawiala czy nie porozmawiac z ta dziewczyna ale po co ma sie mieszac ?? wtedy jeszcze moglaby by ja posadzic o to ze chce zepsuc ich zwiazek a to nie jej wina tylko jej bylego, ktory oklamuje swoja narzeczona... wiesz inna syuacja bylaby wtedy gdyby byl sam a napisalas ze ma zone... nie rozumiem w sumie tych facetow, bo wiedzieli co robia rozstajac sie a tu nagle im sie przypomina, dlaczego zonie sie nie zwierzy?? dziwne... pozdrawiam :)

Gość Powiem krótko .......
I bardzo słusznie, że chcesz zaprzestac kontaktu z nim, no chyba, że chcesz być jego konfesjonałem, ale nie radzę. To egoista, który ma nadzieje na skok w bok bez zobowiązan :-D

Gość gość
Jak na te chu.jowe czasy to zdarza się to często Mój eks chciał utrzymywać kontakt mailowy czy sms, nawet po ślubie ze swoją obecną żoną. Znam go i wiem, że jak zawsze chodziło o niezobowiązujący seks, pomimo związku. Jak się okazało, jak zwykle zdradza też swoją naiwną żonę, czego nie ukrywa podczas spotkań przy piwie z kolegami.... którzy jak to bywa przekazują informacje dalej.......

Gość gość
Skończ ten kontakt, uprzejmie. Piszę to, bo tak i u mnie było.