Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśśka

Czy powodem moich upławów może myć stres i podróże?

Polecane posty

Gość miśśka

Zauważyłam ze jaks ie bardzo zdenerwuje to na drugi dzień mam brązowe upławy,które znikają po jakimś czasie.Tak samo reaguje mój organizm na zmiany klimatu.Jak wyjade nawet 300km od domu to dzieje się to samo.Za każdym razem!Kiedys pojechalam 600km i miałam krwawienie:( Choć to nie był okres:( Głupie to.Ale czy możliwe że to od tego? Miała któraś też tak?

Gość też tak miałam
to moze byc z powodu podrozy,stresu,zmiany klimatu.Ja nawet jak wyjadę niezbyt daleko(ok.200 km)to tak mam:-o

Gość fundusze celowe
wczoraj bylam u ginekologa z podobnym problemem - ciemne uplawy w duzej ilosci przez pare dni, na 2 tyg po skonczonym okresie, wkladka po prostu czarna, dodam ze ostatnio troche przemarzlam i zylam w wiekszym napieciu... lekarz mnie przebadal wlacznie z usg i powiedzial ze to jest normalne ze przy owulacji od czasu do czasu wydostaje sie stara krew z miesiaczki, jezeli to sie zdarza raz na pare miesiecy to jest to normalne, po prostu fizjologia... ale radze sie przejsc do lekarza zeby sie upewnic bo kazda z nas jest inna, pozdrowki :]