Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłyy

Są tu normalne kobiety?

Polecane posty

Gość PetitAnge
wcale to nie działa w obie strony....ale cóż sie rozwodzić będę! Niestety tak to jest że to my kobiety podświadomy dążymy do tego żeby dopasować sie do waszych wymagań...u was to funkcjonuje tak: nie odpowiada to odstawiam będzie inna! Ps: a co do gotowania to też umiem i to całkiem dobrze....gdzie ty szukasz? ą może źle szukasz?

Gość PetitAnge
...bo dziwnym trafem ja też nie trafiam na "normalnych" i "zwyczajnych" ciekawe jak to sie dzieje...???

No i przez to dostosowywanie się odstraszacie chyba tych naprawdę normalnych i zwykłych facetów którym zależy na czymś więcej niż tylko na jednym - takie jest moje zdanie i takie mam wrażenie.Dla mnie najważniejsza jest naturalność jeśli chodzi nie tylko o charakter ale również o wygląd a nie zaprzeczysz że gdzieś ta naturalność umknęła dzisiejszym kobietom generalizując oczywiście.Nie zaprzeczysz? A ja chyba przestałem szukać tzn. nigdy tak naprawdę nie szukałem bo uważałem że co ma być to będzie.

Gość puk puk...
AQQ :) ja jestem z B-stoku czyli spooory kawałek od Wawelu :) i mam na imię Ela :)

Gość puk puk...
Wawela ?:P o rety, ale ze mnie gramatyczka :D nie ma co! :D

Gość puk puk...
Kot Tom :) to ja mogę być myszka Jerry :P Jak Ci mija niedziela? leniuchujesz?:)

Gość puk puk...
no wiesz mój Kotku, jak miłość prawdziwa to odległość nie gra roli :Dja chętnie przeprowadziłam bym się w czasie zimy i jesieni w jakieś cieplejsze rejony :)

Gość puk puk...
mrrau! przecież miałeś wciąć dziś kąpiel! oj Kotku Kotku :P jako kot dżentelmen to Ty powinieneś zawitać do mnie :) chyba nie pozwolisz aby Twoja myszka marzła w drodze do Ciebie ?:P ja już robię herbatkę :)

No co ty ja się nie kąpie w moim zapchlonym ruterku , zostawiam nad potokiem :) No dobra ale ja nie jestem kot dżentelmen :( taki zwykły sierściuch ze mnie ale za to wierny jak... nie powiem co ;),lubię włóczyć się i jestem lekkoduch za to zawsze pełen energii :) ciekawe czy Cię nie wystarszyłem moimi kocimi cechami ?:) Oj chętnie bym wpadł na herbatkę chętnie, a moge Ci się położyć w nogach? !!! a może masz coś mocniejszego ?

Gość puk puk...
NA\ad potokiem zostawiasz?hmm powiedz którym, to wpadne ręcznik podać ;) a poza tym nigdzie nie zapisano że zwykłe sierściuchy nie mogą być dżentelmenami! to od kiedy zaczynami nauki ?:P Coś mocniejszego znajdzie się, chyba że masz wygórowane gusta koteczku, mam np mleko 2% :D pasuje ?:) A co do tych nóg, to nie możesz, potraktuj to nawet jako obowiązek bo ja straszny zmarźlak jestem ;)

mraauu takie 2 % pochłeptałby :) A grzanie swojej Pani należy do Kociego Kodeksu honorowego każdego sierściucha :) Pani natomiast ma obowiązek karmić i drapać po grzbiecie.Tylko gdzie jest ta moja Pani ;) jakoś nie czuję jej zapachu któren tak uwielbiam...

Gość puk puk...
Jestem jestem :) ubierałam się bo moje "guru mama" nie przeżyje jesli nie znajdę się dziś w kościele, więc na 18 muszę się tam wybrać. Zmarznę potwornie więc niech mój kotek szykuje się na grzanie zmarzniętej pani ;) w zamian będzie mleczko 2% no i zawodowe drapanko :) mam się pomodlić i za Ciebie w jakiejś intencji ?;)

Gość puk puk...
a ja miałam iść się modlić, wyciszać! a teraz czuję, że na zupełnie czymś innym będe skupiona ;) zajże tu po powrocie! mrrau

Gość koci koci łapki
To tu sie zwykły dachowiec włóczy, a myszki... serek wyjadają :)