Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondaskaaa

puma redwhite allegro

Polecane posty

Gość blondaskaaa

Dziewczyny powiedzcie czy takie perfumy moga byc oryginalne na allegro? Wiem ze duzo drozsze perfumy sa w wiekszosci podrabiane ale pumy? hm, co o tym myslicie? 30 ml - 40 zl 50ml - 55zl gdzie w sklepie 20 ml kosztuje 39 ?

blondaska :) zapytaj sprzedającego skąd je ma .... jeżeli sprzedaje dlugo , nie chce miec negatywa ... odpowie Ci prawde :) jak ma zero komentarzy to daruj sobie :)

Gość blondaskaaa
sprzedaje raczej dlugo.. ma tytul super sprzedawcy i ponad 3 tys komentarzy... napisal mi w mailu ze nie bawi sie w sprzedaz testerow tylko oryginaly... wiec co o tym myslicie?

wiec sprawdz dokładnie czy to perfumy , czy woda perfumowana , toaletowa czy zwykły dezodorant w sprayu ... od tego równiez zalezy cena

Gość blondaskaaa
hhm na aukcji jest to woda toaletowa a na ulotce rossmanna jest taka sama fotka jak na aukcji.. zastanawia mnie tez fakt ze na ulotce cena dtyczy 20 ml a obk jest obrazek z napisem 30 ml ;)

Gość blondaskaaa
ale ogolnie wydaje ci sie ze moze to byc oryginal? bo sprzedawca i tak nie wiadomo czy mowi prawde czy nie? aha i ostatnie pytanko.. czytalam kiedys ze jak sie kupi za pow 50 zl to wtedy jak cs pojdzie nie tak to allegro oddaje cala kwote.. jak to jest?

czy uważam ,ze to oryginał ..no cóz powiem tak , rozumiem ,ze ktos sprzedaje oryginalne perfumy taniej bo np. sobie kupił i mu zapach nieodpowiada ....kupuje je w sklepach wolnoclowych .... a wody toaletowe raczej są w niskich cenach ;)