Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany

Prosze o powazne odpowiedzi czy jest taka mozliwosc iz gdy sie gumka zsunela ...

Polecane posty

Gość Zalamany

Czy jest mozliwe aby dziewczyna zaszla w ciaze w taki oto sposob.Wczoraj sie Kochalismy tzn uprawialismy petting.Moja dziewczyna sie polozyla na mnie (pozycja na jezdzca) ja mialem prezerwatywe ze srodkiem plemnikobojczym zalozona W pewnym momencie poczulem ze mi sie zsuwa.Po patrzylem sie a ona sie przylepila do lechtaczki.Moj A penis mogl sie otrzec na zewntarz organow.Podkreslam ze oboje bylismy podnieceni (czyt.mokrzy)Moja dziewczyna sie ze shizowala ze ja zaplodnilem.Prosze o powazne odpowiedzi czy jest taka mozliwosc iz gdy sie gumka zsunela i dotknelem partnerke penisem ze sluzem ze moze zajsc w ciaze!!

Gość naucz się szydełkować
dzięki temu mniej wydasz na śpioszki, czapeczki itp. Zgłoś się do Ojca Rydzyka po becikowe :D

Gość Zalamany
Ha ha bardzo smieszne, pytam sie powazniePodkreslam penis nie wchodzil do pochwy, ona jest dziewica

Gość to faktycznie jest śmieszne
:D :D "Gumka przylepiła się do łechtaczki i zsunęła". Albo zmyślasz i nigdy w życiu nie miałeś gumy na fiutku, albo masz kaliber ołówka :D W pierwszym przypadku - fajny topik wymyśliłeś, w drugim - ciesz się, że udało Ci się zostać ojcem, bo rzadko która panna poleci na cienki ołóweczek :D :D

Gość Zalamany
Chcialbym sobie to wymyslic, ale tak bylo.Moze ktos iiny wie bo prosilem o powazne odpowiedzi.Panu juz dziekuje

Gość hmmmmmmmmm
Mogła zajść w ciąże, dziewictwo ją przed tym nie chroni. Aczkolwiek mimo wszystko to mało prawdopodobne. Dla pewności zróbcie test ciążowy.

Gość Zalamany
Dzieki wielkie.Jest tylko jeden problem ze testy wykrywaja po jakims czasie, z tego co sie orientuje po tygodniu).W tym czasie ze schizujemy.A jeszcze nie jest za pozno bo mozna kupic tabletke tzw po, ktora dziala 72 h.Tylko ze tu stosunku nie bylo.Sam nie wiem co robic.Jak to szybko wykryc!

policzcie sobie czy to byly dni plodne czy nie.. metoda ruletku watykanskiej buahaha no i do apteki zasuwaj! :P

Gość Zalamany
Sam mysle ze to malo prawdopodobne lecz nie wiem tego na 100%

czlowieku wyluzuj! co by bylo jakbyscie sie kochali i by ci gumka pekla w srodku??? juz ys zszedl na zawal. jak tak bardzo sie boicie to zrobcie test za tydzien. a teraz sam pomysl ile bylo minusow dla plemnikow zeby sie przedostaly do niej: srodek plemnikobojczy, srodowisko zewnetrzne, a potem jeszcze dluga droga do konca...wyluzuj to bardzo malo prawdopodobne. a poza tym nie do konca chyba rozumiem : uprawialiscie peeting a ty zalozyles prezerwatywe?? skoro jestes az taki ostrozny to czemu nie kupiles tabletki \"po\"?? pozdrawiam

Gość Smutny 19
Zeby tak BYLO. A wiecej to sie nie powtorzy obiecuje