Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrywajaca teraz czarny nick

Pytanie do pan ktore uzywaja tabletek

Polecane posty

czasc wam. wybieram sie do ginekologa na badania ogolne a przy okazji chcialabym pogadac z nim na temat tabletek bo chce zaczac "lykac hormony" no ale wiadomo z lekarzami to jest roznie. czy jesli zaistnieje taka sytuacja ze on bez badan hormonalnych zechce mi przepisac cos na "oko" to mam sie nie zgodzic czy zaryzykowac ?? troche mnie zlapie bulwers jak mi bedzie cos wciskal bez badan. a ja mam szczescie do tego typu lekarzy :o moze pytanie idiotyczne ale wlasnie zaczelam o tym myslec. prosze o zdania innych. dzieki :)

bylam u dwoch lekarzy i zaden z nich nie robil mi badan hormonalnych tylko cytologie. Nie wiem czy to zle czy dobrze. W kazdym razie pytano mnie o zdrowie, czy na cos przewlekle choruje itp. Szczerze piszac nie spotkalam sie w swoim otoczeniu zeby lekarz przed przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych kazal robic serie badan hormonalnych.

Gość liliaS
moja lekarka zrobiła mi cytologie, przeprowadziła wywiad na temat przebytych chorób oraz kazała zrobic badania dotyczace krzepliwosci krwi i probe watrobową.Zazwyczaj takie badania się robi.Badanie hormonów jest zbędne

Gość a mi
żadnych badań wczesniej nie robiono. Biore juz prawie dwa lata i czuje sie super. Po roku robiłam szczególowe badania i wyniki miałam b.dobre. Moja kolezanka była skierowana na badania zanim przepisano jej pigułki. Wyniki miała dobre dobrano tabletki i fatalne miała skutki uboczne

ja nie miałąm zadnych badań robionych,chodz wime ze powinnam miec robione poszłam nawet do innego ginia iz apoyytałam z czy mam zrobić ,a on ze nie potzreba!!!!!!! tab biore już 3 lata i jak anrazie wszystko ok

ja nie miałam żeadnych badań robionych, lekarka mówiła ze ze względu na wiek przypisuje...

ah no chyba ze tak . dzieki za informacje. w takim razie wiem czego wymagac napewno. a z ta krwia to jak jest?? pobieraja nastepnego dnia czy trzeba sie umowic na znowoz dwa tygodnie do przodu :/

hej! od niedawna zaczełam stosować tabletki antykoncepcyjne..zazywam Rigevidon .mój błąd polega na tym, że zamiast pierwszej tabletki zazyłam ósmą(czyli zaczęłam nie pokolei)to jest moje pierwsze opakowanie tego środka.Czy wpłynie taka sytuacja na skuteczność tego preparatu?I czy musze zmieniać opakowanie na nowe czy mogę bezpośrednio zazyć wolna tabletkę ósmego dnia(w tym wypadku pierwszą)?mam jeszcze jedno pytanie:czy przy stosowaniu Rigevidonu konieczna jest jeszcze jakies zabezbieczenie(mam namyśli prezerwatywe)? Prosze o odpowiedż

Gość oleńka233
przeważnie nie robią żadnych badań a przedewszystkim nie badają "DOŁU" aby czasem nie uszkodzić ale tylko gdy jest sie dziewicą