Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Kociczka***

PĘKAJĄCE PIĘTY, POMÓŻCIE BO BOLI!!!

Polecane posty

Gość ***Kociczka***

Czy to możliwe aby pięty pękały od używania pumexu? I co robić, jest to strasznie bolesne?!

Gość tiny
smaruj gruba warstwe nivei i wloz bawelniana skarpetke-a wszystko to na noc...i pumeksu uzywaj gora 2 razy w tygodniu...mnie pomoglo - po miesiacu byl juz efekt...za niewielka cene ;) pozdrawiam

Gość ***Kociczka***
Dzięki tiny, dziś spróbuję.

Gość NO CO TY...
VITAMINKA A+E (profilaktycznie...

Gość mnie pomaga
to faktycznie strasznie boli i nie chce suie goić. JA w akcie desperacji (bo krem , nawet dermosan nie pomagał) posmarowałam kiedyś na noc peknięcie Elocomem (maść sterydowa na atopowe zmmiany skórne - tylko na receptę). Ulga natychmiastowa - rano mogłam już chodzić . Powtórzyłam to jeszcze jakieś 3-4 razy i po kłopocie. Polecam. :)

zagotuj siemie lniane, zrobi się kisiel dolej troszkę wody i mocz w tym nogi. Kiedyś czytałam ale nie stosowałam że dobrze na popękane pięty robi kapiel w zagotowanych obierkach od ziemniaków.

Gość Poschizowana___
Moja Mama używa maści Dernilan, mówi, że jest super. Ja też Jej czasami podkradnę, fajna taka tłusta :D bardzo mi pomogła, jak na wakacjach latałam na boso po lesie i mi pięty popękały od szyszek...naprawdę ból nie do zniesienia..brrr :)